Friday, June 03, 2005

aku bosan giler...

ermm aku rasa ari ni ari paling bosan giler... kak su cuti ... ct plak pi ssm kl tak masuk opis dah... tinggal aku, sabri, ida, kak dila, hanan kat ground floor nih.. si ida khusyuk wat keje sabri dok bank la tempat client la..
dah ler ct tarak nyamuk pun bekeliaran jer .. busan giler tuhh kak zuli tak online lak kalau tak bleh gak kacau dia.. tadi main ym ngan bleh ilang busan tak leh gakk.. bukanye aku tarak keje ade keje tp mood lak tarakk.. ermm baru je dapat reply dari HMN ade menda nak kena tanya boss skit.. hopefully leh siapkan HMN sebolun cuti minggu dopan..
misti dok umah ujung minggu ni busan lagi cam beso tingal den, ani ngan nanie.. ct ngan kak zuli balik umah maklumlah umah dokek kak su balik kampung... tak po takpo minggu dopan giliran den ngan ani lak balik kampung hueheue...
hopefully plan nak jumpa budak budak dorm masa kat ttj nanti berjaya dilaksanakan hueheuhueheu
k la takat ni jer.. nak sambung wat keje tuk lebih kureng 20 minit lagikk <---- buleh caya ker???? sendiri mau ingat la huehuehuehe