Thursday, March 17, 2005


emilia contessa..... ni la kawan aku yg bernama nurul emilia... tp dulu aku suker panggil dia emila contessa ... tak tau ler naper aku bleh tepanggil dia ngan nama tuhh.. kali ni aku nak citer pasal emi la.... lagi beberapa hari dia nak tamatkan carier dia di waja ni.... lepas ni dia balik penang.. dapat keje yg betul betul sesuai ngan kelulusan dia.. rezeki dia dah tiba... ermmm nanti tinggal la aku kat siniii.... akhir akhir teruk dia kena nyakat ngan budak budak opis nihhh temasuk la aku.. kami sokmo nyakat dia ngan si mat badminton tuh... dok sebut sebut whr.... heuheeueheuhh cian emii... tapi tak mie aku sokong je kalau jodoh hang ngan sesape pun.... lepas ni ko dah balik penang jgn lupe kat aku ekk emiii ...lepas ni tak dengar dah ayat ayat hang kat aku yattt aku sedih arrr yattt aku sunyii arrr yatt aku benci arrr.... lepas aku la kot pakai ayat tuhh.... tadi aku baca blog hangg dok citer pasal erwannn dok nyakat hangg ... lepas ni tak de dah miee org nak nyakat hang cam kami kat siniii... psst blog siti punn citer ewan gakk tp di sebut sebagai raksaksa laut..heuheuehueheue memacam... hal budak budak nii... emiii nanti dah pi sana jgn lupe kat aku ekkkk... ingat tuhh aku sentiasa ingat kat hangg.... tuh aku letak gambo aku ngan hang kat family day dulu... gamboo seksii hangg...heueheuehue jgn marah emiiii luv uuu ...miss uuu... heuheueheu marah kak dila baca... nanti kat penang jenguk jenguk blog aku yg tak besh ni ekkk hueheueheuhuehe :D Posted by Hello

2 comments:

Milly San said...

lawak la hg....insya Allah...hg pun...jangan lupa aku lak..haha

Anonymous said...

best regards, nice info
»