Saturday, May 14, 2005

hari paling lawakk

alkisahnye begini ari ni aku kena ngajor client guna software MYOB memula ingat sorang je skali ngan Doktor n sume staff dia dengar same.. ikutkan bos aku sejam je tp lebih huehu yg lawak nye masa nak balik arr.. pegi si are anto aku.. so dia kata balik dia tunggu.. bila dah abih training aku pun tepon la are ngan nombo kat lam hp aku..
aku : are ko kat mana
org yg angkat tepon: kat opis la
aku : la ko kat opis ke aku dah sudah ni
aku : Eh ni zue ke.
org yg angkat tepon : aku la zue

aku : napa hp are ade kat ko? <--konpiuhh
zue : ni hp aku lah...
aku : la hp ko ke aku ngat ni nombor are ...

ketawa pun meledak.... hueheuheuheu

aku: ngatkan are sebab aku save ni nombo are sorii soriii .... are ade kat opis ke takpe la takpe la ko amik aku kat maju curry house..
zue :(konpius...)
aku : zue tak pe... tak pe... aku nampak are dah .. hueue

lawak tul la mati mati selama ni aku ngan tu nombo are... ghupenye zue la yg anta mesej ari tuhh aku ngat are... sori kengkawann sori .. ni sume sebab first mesej aku terima dari zue ade nama are so aku ngat are..huehuehu
masuk opis ape lagi nengok muke zue gelaks...huehuehueeh sorikkk sejuta kali soriiiiiii

3 comments:

zuee said...

sbenanye aku mmg blurr mase tu...aku dgr ko ckp confident jekk...aku redha...hahhaa...ala relaxla yatt...aku x kisah pun...cume lawak jekkkk...
aku tanye ara pun dia gelak jek sbb ko bole x sdr dia punye no sbb dia baru jek msg ko...huhuuhuh...
yatt...are u ok...ko mamai ekkk..
sapela yg ko ingat...

yatt's said...

masa tu aku tak pikir ape dah aku nak balik jer .. bosan + tension kat klinik tuhh... <--- sebenarnya tak ikhlas nak pi hhuehuehueu ...

Anonymous said...

Very nice site! » »