Wednesday, July 27, 2005

client... oo client...

petang ketenteraman aku diganggu...
siapa yg mengganggu...

client yg belagak....
dia dok kata dia mintak figure tu dah 2 minggu ...
aku mana tau sebab line tu di sambung kat aku sebab audit dept tengah meeting...
dok balik tanya bila leh dapat.. org cakap tak mau dengar...
menyampah aku rasa cam nak fire je....




lepas tu dia call balik memula aku ngat EN.A
ghupenye org baru.. EN.Z patutla lain macam je...
yg lawaknye masa tu dia kata dah call 3 minggu plak..
tp tak di layan ... padan muka...
hutang tak mau bayar....
bila aku mintak depa bayar hutang kata aku ubah topic
masa tu rasa cam nak tumbukk jeee ...
gerammmnyeeeeeeee

ehh pakcik hutang compeni awak tu dah setahun tak bayar... masa nak suh siapkan keje kemain lagi cakap.... sib baik bukan EN.A kalau tak siap lah..
dah le anto statement of account tak respon... bila aku tanya mana pi account exec dia dulu... sebab yg incharge CIK H .. ghupenye dah tak de.. si pakcik Z tu dah take over....

tunggu je pakcik ZZZ nanti audit department kita org respon la tuh..
kok iyer pun nak cepat jelaskan hutang lama tu dulu....
kami pun nak gaji gak....

itu lah alkisah geram aku petang nihhh kat opis...

P/s nengok entry aku kat bawah ... email tu menggelikan pankreas.... mawi vs ayah pin kahhh...kahh...kahhh

8 comments:

skruemas said...

yeeaaaahhaaa... ultraskru datang membantu yatT's utk fire diaorg semua...

YatT'S said...

meh kita fire... firee......

Wirawan Terulung said...

wooo....

yatt's jadi oltramen lar...
hebat plak tu...
siap dok fire2...

kan cekgu dah pesan, jgn main api...ni yang nak kena tepon BOMBe nih!!!....:p

p/s : itulah adat dunia pekerjaan. huhu

YatT'S said...

huh.. jgn main api ke... ngat cikgu suh main api....

kekadan tensi la wira ngan gelagat client nihhhh

jon said...

Searching web cam show sites I was surprised at some of the web cam show content...Its amazing some of these web cam show sites show weird things.

I stumbled onto your blog while just messing around tonight after dinner...

Jon

Marketing man said...

You have an incredible blog here! I really enjoyed the topic you chose to write about. I'm definitely going to bookmark you! I have a business internet internet marketing marketing opportunity product product zurdu.com site. It pretty much covers business internet internet marketing marketing opportunity product product zurdu.com related stuff. Come and check it out if you get time :-)

Kenneth said...

I have a ##KEYWORD## site/blog. It pretty much covers ##KEYWORD## related stuff.

Anonymous said...

Looking for information and found it at this great site... Iceland's national debt Divorce guide for men Divx on dvd players http://www.highspeedisp6.info/acs-cisco-secure-radius-windows-2003-enhanced-security.html What is propecia for Celexa+headache Powered wheel chair sale ddr headset streeter &aposs bookkeeping svc digital camcorder batteries printing installing a car alarm on a scion tc chris king headset clearance or closeout hp conferencing Read barcode scanner data in a plc port hp 55 plotter