Monday, August 01, 2005

mawi masuk final yeahhhh.......

mawi ke final juga.. tp still tak puas hati .. ade ke patut % mawi leh jatuh.. kat ria sebelum tutup % votes mawi 37% lepas tu umum masa concert turun plak 36% ... moskil moskil... lepas konsert turun lagi 31% .. pelik bin ajaib tul lah.........

ghamai lagi yg vote tuk amylea ngan si yazer ghupenye... ermm moskil .. moskil.. ape ape pun aku suke... sebab favorite 3 aku masuk final..



tp tu la pelik bin ajaib nape vote mawi makin turun ekk aku ngan budak umah aku kak su ngan ct dah vote manyak.. n aku sure geng mawi fc yg lain konfem dah vote lagi banyak ... tak pe la... kita tunggu je...

pas ni nak vote lagi biar mawi jagik juara.. to si prap ngan rock steady babai.... semoga bejaya di luar sana....
cukup citer af...

ni aku nak citer semalam nye hal.. huh penat giler + letih tahap nak pitam punye...

sume gara gara beshopping barang kawin tuk kakak kak sue.. memang pancit giler.. dah tu masa nak tunggu bas dah la bediri sejam.. naik bas pun bediri gakk dari kl sampai ke s.alam..cam nak pitam rasanye...
tapi tempat aku bediri tu yg best nye.. lebih depan dari driver bas sendiri... andai kata la driver tu break emergency maun melekat muka aku kat cemin depan bas tuh...tu la first aku diri dok depan skali.. kekadang takut gakk.. paler dok pikir kalau excident aku dulu jalan.. tp alhamdulillah selamat sampai...

malam semalam sib baik ade siti tulung picit kan kaki... psstt ct bleh la ko masuk jadi calon mawi.. betudung pandai ngurut.. heuhuehuehueheu jerung jgn marah ekkkkkkkkk

ari pun terasa lagi penat sampai kak siti bos kak sue tegur.. katanya banyak telan asap kete kat kl ke.. betul la jugak tu...

hhuehu ke lah dah nak kul 2 chiow dulu...