Thursday, September 22, 2005

hikmah lagi...



kali ni aku masukkan lagi gambo gambo yg sempat aku
snap masa dok nengok hikmah...
huhuhuhu saja nak kongsi ngan
peminat hikmah yg lain cam ima, yna, mi & sesape je la
.
nota kaki ayam : aku ngan bebudak umah dah semakin tensi nengok watak ana yg terlalu beserah.. macam bodoh je.. ikut je ape kata mak tiri garang dia tuh...

16 comments:

Anonymous said...

Hey, love your blog! I enjoyed it alot!

I have a coastal vactaions site/blog. It pretty much covers coastal vactaions related stuff.

Feel free to check it out if you want :-)

Am said...

yatt ni sah peminat cerita hikmah no. 1 ni ya

YatT'S said...

huehueheu tak tau la nombo satu ke seratus ke.. tp memang tak miss la setakat nihhh

kajima said...

suka hikmah!

smlm sur comel gelakkan chinta.. kan kan kan??

hehehe

Amy said...

aiseyy sedey laa tak dpt tgk hikmah dah...sekarang apa dah jadik ek yatt. si arman dah syok kat ana ke. adrian dah ceraikan ana lom...haritu yg last amy tgk dia dah start suspect2 dgn incident yg kat restoran tu kot, yg adrian jumpa arman n ana makan malam...rasanya la sampai situ laa

YatT'S said...

ima : memang comel huheuheu

amy : sekrang ni hubungan ana ngan adrian dah semakin teruk. adrian dah siapkan surat cerai tuk ana. tp arman tipu ana. arman tak mau depa cerai sebab sekrang ni ana dok sakit pasal mak tiri dia dok kasik dia makan ubat tido. adrian pulak buk ratna jodohkan dengan pempuan lain . kali adrian suke plak ngan pempuan tuh.. makin geram di buat nye nak tunggu kesudahan citer nih.. sakit hati jadiknye nengokkan si ana tu yg ikut je ckp mak dia tuhhh

zackderocha said...

hi...saja melawat...anyway..nice blog..

YatT'S said...

zackderocha : tq mai la lagik

rItA aZwAnIe said...

huhuhuh...yattt...aku pung dh rase cm geram nih ngn hikmah tuh.hehehe..walopn aku xtgk cite tuh.tp mlalui info2 yg ko bg kt aku...mmg geram lah nih.huhuhuh...slmt bjaye ngn bisnes kueh raye tuh.huhuhuh...jgn xjd plak ek.aku nk rase kueh korg...

YatT'S said...

huhuhu nanie kueh raya insyaallah.. kami dah dapat fund uhhhuuh along.. along bukit beluntung...

sal hikmah tuhh tensi ooo nak tunggu.. wei kat tv 2 ade satu drama lagik sinetron.. iklas tamara jugak belakon si lika pun ade jugak.. tp aku tak penah nengok sebab dia siar kul 5-6 ptg

zackderocha said...

huhuh...maceh laa mai singgah ke blog hamba...kat opis nih browser dia mangkuk sikit...takleh nak post msg kat junaidix tuh...tak tau apsal...anymay...thanks

YatT'S said...

ye ke... ermm rasanye tagboard tu prob skit sebab kata junaidix template sy pakai ni tak support dia punya tagboard .. heuhue
kalau nak send mesej kat situ kena sabor skit.. pasal lambat nak kuarnye.. huehuehue

rItA aZwAnIe said...

yg kt tv 2 tuh cite ikhlas.dh penah tayang kt ria taun lepas..aku xpenah tgk pung..tp makcik-makcik aku slalu la tgk...

YatT'S said...

iyer ke... besh tak iklas tuhh

Amy said...

memang si ana tu kadang2 tensen gak tgk....ikut je cakap org. baik sangat kan..yg geram cita tu, jln cita dia lembap...ishh...kalau la boleh download...hehehhe

YatT'S said...

tu arrr... cian ke dia kekadang marah gak... tgh pikir ni mana nak carik cd dia.. kalau dapat misti beshh huhuhu