Friday, September 23, 2005

my card

hhuhu ari nih aku check status permohonan my card aku..
.
NO. KP: 821227******
NAMA: *****YATI BINTI ******
TARIKH MOHON: 29-AUG-05
TEMPAT AMBIL: JPN SHAH ALAM GSC
TARIKH SIAP: 15-SEP-05
STATUS: SEDIA DIAMBIL
.
yeahhhhhhhhhh alhamdulillah huh cepat giler... banding masa aku buat my card masa first time dulu( yg kena curik tuh) yang dulu tu aku rasa lebih 3 bulan baru siap.. kali ni cepat pulak... huuhuh mungkin sebab kes ilang kan.. so bebayor mungkin cepat skit..huehuehh tu andaian aku arr...
tp aku still suke my card yg ilang tuhhhh uwarghhhhhhh muka kat situ comel skit banding gambo kat my card baru nihhhh muka tgh tension... huhuehuheuheuhe
ape ape pun at least dah ade my card buleh la aku pi buat atm card pulak senang skit tak payah nak nyusahkan siti kena transfer duit kat dia dulu ... alhamdulillah
.
nota kaki ayam :
  • pengumuman sape nak tempah muffin buleh hubungi aku atak sepupu aku chik@aishah sila rujuk http://www.dibalikbulanterang.blogspot.com tuk maklumat lanjut.
  • baru ku tau nape pc ku selalu hang... ghupenye it exec opis aku ni pi back up file software dept lain lam pc aku. patut pun sejak kebelakangan ni skit skit hang.. skit skit hang.. jaga ko panjangggggggggg...

9 comments:

Anonymous said...

Just thought I'd let you know about a site where you can make over $800 a month in extra income. Go to this site   MAKE MONEY NOW  and put in your zip code..... up will pop several places where you can get paid to secret shop, take surveys, etc.  It's free.  I found several and I live in a small town!

Anonymous said...

My Fragmented Online Life Needs Structure: Netvibes To The Rescue?
For example, I wrote recently about the reasons why Last.fm's journal is a cool place to write about music: the integration with Last.fm's music database is really great.
Hey, I love your blog it's real great!

I have a ##dating## site/blog. It pretty much covers ##american singles## and dating related stuff.

You should come and check it out if you get time :-)

-----------------------------------------------------

rItA aZwAnIe said...

akhirnyer yatt dh jadi warga negare m'sia.sblum nih die xde ic,so die org indon.huhuhuhu...wah ko nyer pc bleh jd tahap server la plak...seme brg backup kt pc ko.kagum btul.ske ati die jer kn...huhuhhhu

YatT'S said...

ceh ampeh ko nanie.. huehueh aku lom pi amek ic lagik... huhuh aku tekejut gak.. pasal pc tuh .. baru ari ni dia bg tau.. aku rasa kat sebulan dah kot file tuh ade lam pc aku.. tu yg asik asik hang je... ampeh tull sib baik aku tak delete file tuh

skruemas said...

dah ambik IC, slmt jd warganegara Malaysia.

uuhhh... dia org wat back file, jika skru tanpa pengetahuan skru, pasti skru dah delate buang. aku nak guna space pun banyak.

YatT'S said...

lom amik lagi la skrue lepas gaji kot baru pi amik huhuhuh..

tu ler rasa cam nak delete je... tp cian arr sebab depa tgh repair pc yg asal tuhh

YatT'S said...

lom amik lagi la skrue lepas gaji kot baru pi amik huhuhuh..

tu ler rasa cam nak delete je... tp cian arr sebab depa tgh repair pc yg asal tuhh

Wirawan Terulung said...

ko dah ada ic ler ni....sebelum ni ko warga aper yat?? :p

kat Planet Zargus pun pakai ic. kalo haku pegi bumu haku pakai pasport...huhu

wooo, muffin cokelat?? hmm, sedap tu....huhuhu

YatT'S said...

huhu lom amik lagik... sebelum ni aku warga kerajaan langit muhahahahhaha

wira hang misti support kami nanti ekk