Monday, September 26, 2005

......new look again?.........

yohaaaa
morning everbedi...
jgn tekejut tukor design umah lagi..
maklumlah pokok besor tu dah tumbang....
so tu yg tukar baru nih...
tak puas lagi menyandor..huhuhuhu

ermm pagi tadik aku kalut skit..
tup tup je bos mintak acc co. big bos nak nengok lam meeting..
hah????????
aku tak hapdet...
terus amik file pv.. n terus hapdet & reconcile
sib baik just 2 month transaction je..
alhamdulillah siap gak...

k la back to work...
enjoy new template nih..

nota kaki ayam :

  • aku akan pastikan template ni teratur & tak serabut..
  • aku frust nengok "KUNCI KHAZANAH" memang hampehh.. sian kat agen paberet aku si Adib .. dah la reset point ke "0" tuk final episod tu n announce kata high score that night akan dapat kia spectra.. tutup masuk final round reset balik score & announce high score pusingan tu yg dapat hadiah keta tuh... ermm mungkin dah takde rezeki adib kot.. sib baik peserta paberet aku Zac jadik juara program tuh..
  • Selamat bekonvo tuk Nanie... akhirnya officially ko dah grad... manyak dapat bunger tak?? sowi tak leh pi lah.. besa la cam ko tak kenal aku kan..
  • Selamat penganti baru kat kak Huda.. yg dah selamat menglansungkan perkahwinannye 25 September lepas . sowi wawa aku tak dapat pi jugak..

16 comments:

romzi seli said...

err... ok plak rasanya nak membaca. bawah pokok hari tu redup sangat.

YatT'S said...

iyer.. yg ni okeh ekk huhu sib baik baik pokok ari tu tumbang.. kalau tak mungkin tak tukar kot..huhuhu

rItA aZwAnIe said...

huhuhu..yatt..tank u...slmt aku konvo huhuhuh...ade ler 3 jambak jer...satu tedi bear...huhuhu... aku suh boipren zara blikn aku bunger...hikhikhik..ske ati jer

yatt's said...

huhuhu okeh la tuh... si nizam tak pegi ke heuheehue

rItA aZwAnIe said...

tadek nyer...bria jer tanyer aku cm nk pegi jer...die keje plak hr tuh...hikhikhik...

skruemas said...

hai yatt's slmt malam. maaf pg td terbz ceket. pastu server pun problems. skru ingatkan mlm2 nie skru salah masuk lorong umah td. tgk2 2-3 kali pasti nie umah yatt's. skru tak salah msk yer. kalau tak ader pokok beasr. nie dah kena tebang yer.

YatT'S said...

ermm tu la skru pokok besar tu wat masalah lakk.. alih alih tumbang... taak nampak yg lain... sume entry tagbod terlindung tu pindah umah baru tuh.... :D

YatT'S said...

huhu nanie tak pe la owang keje...

Wirawan Terulung said...

huhuhu....

itu hari gelap jer. Macam kat Planet Zargus...hari ni dah cerah balik.

Tak payah habiskan aura2 untuk Hikmat MATa NAGa JULINg....huhuhu

ann_bfk7358 said...

heheheh..dah x yah pakai spek lagi..hihihi

~nonie~

yatt's said...

huhhuhu dah tak perlu....

YatT'S said...

tu arr tinggalkan jer aura mata juling tuh.. kat planer zargus ko...
kat planet yatt dah tak diperlukan huhuhu

Masy said...

yatt,
tak aci aa xde link kite...*sob..sob*

YatT'S said...

huhuhu kak massy nanti kita link okehhh

Zack said...

Apa, saya peserta faveret awak ? Huhuhu terharu siot !!!

Salam perkenalan !

Lawat le ke blog saya kalau ada kelapangan....

Anonymous said...

Keep up the good work
» » »