Thursday, July 07, 2005

sejuk/tenuk/k.Sue/Claim ????

grrrrr ari ni tetiba aku rasa sejuk je kat opis ni hari sebelumnye tak plak...

ari ni aku nak citer pasal ape ekkk..? kak su citer sal semalam ekkk?

Semalam... huehu aku ngan kak su jumpa TENUK... aku kata TEnuK Sweeettt .... kak su kata TEnuK CutE..... heuheuhuu. aku kenal dia dah lama since 2003 lagi.. tp baru semalam ketemu.. kan kak su kan... ok la.. nice person.. bleh wat kawan kot .. just wait n see.. rite kak sue..

tu citer Semalam citer ari nih.. ade 2 citer pagi nihhh

satu..
hangat... Kak Sue Hangin heuheuhueheu rilekss kak sue.. cool okehhhhhhh... jgn maraahh marahh nanti cepat tua.. huehueh

dua...
aku dapat claimmmm huehuhhuhu tah kurun bila aku claim aku pun tak ingat... punya la lambat nak dapat bukannye banyak pun aku claim RM10.60 je... dapat duit ni aku plan nak top up hp arr.. hp pun tak lama kering kreditnye... sorry to yana tak dapat nak reply mesej kreditnya enggak ada bukkk....

tu saja citer pagi nih...

# semoga kak jija cepat sembuh....

2 comments:

kak sue said...

hehehehehe...... tenuk yang cute dan sweet.... tak sangka ketemu jugak ngan tenuk.. cam berani jer semalam...tp yang bestnyer budak gemuk dua org nie tak faham2 org tanye tidur kul braper...member dah separuh nak tutup mata dah ngantuk tp kite still cam nak borak jer... mentang2lah tenuk tu cute and sweet.. hehehehe... gatalnyer... oklah anyway thanks to you yatt sebab kenalkan kaksu ngan tenuk

yatt's said...

huhuehueehu tu la kak su.. tenuk tu datang pun sebab kak su.. kalau tak enggaknye saya nak jumpa dia huehuehe tp jumpa tak rugi pun..heuuehuheuhe sedap kelih bak kata org klate.. uehuheuhu gatai mu yati heuheuh ingat TEnuk tuh dah tak avaiable lagi huehueh pe pun memang sweeeeett