Friday, October 28, 2005

menjelang aidifitri..

hari baru aku rasa lapang skit selepas betungkus lumus menyiapkan report tuk HASCO. dah le tepaksa nyusahkan k.ekin mintak anto kan ke office client tu.

Di kesempatan ini selagi masih benafas di muka bumi ALLAH ni . yatt nak ucapkan selamat menyambut aidilfitri.... maafkan yatt kalau selama kita bekenalan ni ade terkasar bahasa atau apa saja yg menyakitkan hati korang semua..


kepada kawan kawan seperjuangan kat office ni tak kira la HSP ke WAJA ke PCMS ke dan jugak x-staff waja Bad, Emilia, Rosli, Kak Nurul, K.Suriati (tahniah dpt new baby girl), dan bebudak trainee Ewan (raksaksa laut), Zue, muza, Ara, Naemah, Akma, K.sharifah, amiri, ida, hanan, erna..

kawan kawan sekulah kat STJJ terutama bebudak Dorm 12 . Nanie, nurul, Ira, Ied, Zack, Narz, Dila, Mimi, Janet, Liza, Rahmah, Zaza, Syam & arekid. pah kat Ummi, Farha, Ali, Jem dan semua lah...

kengkawan kat UTM xspecially my very gooodd friends YANA, YANI, ATIE, MAT YUS, KAMA, ZACK, KAK EKIN, KAK ENOI, KAK LINDA , SAB, MINA, ATON, LID (Aku rindu kek lapis serawak korang )dan semuaaaaaaaaaanya...

member2 blog yna, ima, junaidix, wira, cik diari, ryzal, sodep, ducks, meen, noush, JP, Budak Sekolah, AM, mat jan, Diding, Didzy, Fitri, Ezan, Kak nana, dak penang, Kuncup, ARjuna, Azkam, Anak Omak, Honey, Cteaz, Dial, Fysal, Juandanza, Ko jack, kaseh, Kiki, kak Masy, Skrue, Saja aje, Zam, Yezzer.. semuaaaaaaaaaaaanye..........


kalau ade tak tersebut nama tu maaf tak ingat semua lah..

tuk penghuni no 14.. CT, KAK SUE, ANIE, KAK ZULI, KAK ANN & K.IJAN aku housemate korang yg comel lagi baik hati ni nak mintak maaf banyakkkkkkkkkk banyakkkkkkkkkkkkk maklumlah mulut ni kalau melazer tak hengat dunia.. dah maaf lagi kalau ade Gurauan aku tu agak kasar kat korang... atau ade perbuatan aku yg menyakitkan korang zahir dan batin..
mintak halal makan minum mana yg tekurang & telebih.. peringatan tuk korang.. jgn makan bebanyak huhu (tuk aku gaks huhhhu) nanti balik umah sewa jgn lupa bawak kuih raya yg sesedap tuhh... tuk kak sue jgn luper keropok lekor huhuhuhuh.


Akhir kata sekali lagi selamat menyambut hari raya aidilfitri yg bakal menjelang.. kepada yg memandu tuh berhati hati... ingat yg tersayang jgn sampai nanti beduka di pagi raya..
SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR & BATIN. SEMOGA BERBAHGIA DI AIDILFITRI...

6 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
romzi seli said...

huhuhuhu... selamat hari raya... walaupun nama aku tak termasuk list tapi aku nak jugak... kahkahkah,..

Anonymous said...

selamat hari raya maaf zahir batin ya yatt
0-0 tau
raya nih jemput2 la ke blog zam :D

kepada rakan2 blog yang lain yang kenal zam
0-0 ya
maaf zahir batin
selamat hari raya
:)

YatT'S said...

alamak seniorr takde lam list ekk... sowii telupa arr huhuhjgn marahh

Anonymous said...

Cool blog, interesting information... Keep it UP » » »

Anonymous said...

Keep up the good work Marketing job uk online jenna jameson and free mercedes benz assembly plant alabama alfa romeo 6c 2500 ss Air filter holmes purifier replacement dragonfly supplements Cpu slot1 Flat panel daewoo lcd monitor Ritalin hives