Tuesday, May 23, 2006

handphone ku buat hal :(

tgh kering kering ni hp aku buat hal plak..
pg ni aku tetinggal acces card nak masuk opis
so call ani ngan nak suh dia bawakkan
dial je senyapp.. tunggu jap.. tak de nada pun
pah tu end call nengok ade duration ehh jalan..
lamm hati credit kena tolak..
tak lama pas tuh dpt mesej memang sah credit dah di tolak..
try balik call ani.. sama gakk jadik..
baru nak sms ani..
dpt sms dari ani.. tanya kenapa sebab dia tak dengar ape aku ckp..
huh???
masalahnye aku pun tak dengar ape dia ckp??
uwarghhhhh tidakk
adakah hp ku rosak???
pikir pikir balik semalam call cik ayu tuh lepas plak...
tp kata dia.. lepas aku call tuh dia ade received 2 call dari aku tp tak dengar suara..
ape yg aku ingat aku call dia sekali tuh je n terus dpt becakap ngan dia..
ari sabtu mlm siti call okeh je.. ptg tuh aku call dia pun okeh..
cuma tgh hari tuh aku received call dari ayah aku tp tak dengar ape pun....

pagi tadik test guna phone opis pun tak dengar ape..
adik aku call pun sama gak...

oh tidakk.. jgn la rosak..
warranty dah expired..
problemo tull..

nak tukar hp baru hahhah berangan je lah huhuhuh

nota kaki : kena gi outstation... sesurang aisehhh bowing...

6 comments:

Wirawan Terulung said...

itu tandanya tangan ngan telinga tu nak pegang hp baru...

dah buhsan ngan hp lame kot?? :D

YatT'S said...

huhu wira lepas on off hp okeh dah ehhehe

Noushy Syah said...

a'aaa setuju cam abg wira ckpkan tu yatt's...nak minta yg baru tuh..tehehhehe*wink*

MZ said...

padan la den es em es lambek yo jawab ehhh. tipon kak susu pun ghusak gak ko? tak ponah deh jawab es em ses den? :(

YatT'S said...

noush tepon baru enggak bisa.. bajet nye enggak ade

zack: kak su tak tau den do elok yor tepon ehh

Anonymous said...

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it New hampshire littleton laser tatoo removal Christian college distance education Fiat leasing waterbed sheets stretch Top 5 leading call centers in the philippines Zyrtec and cats 2002 chrysler prowler Asthma friendly household http://www.free-educational-stationery-borders.info/maytag-neptune-washer-code.html Hair loss from adderall evista iii black and blonde hair color Lasic eye surgery Seroquel and illegal drug Uni-directional path switch ring