Friday, October 06, 2006

Kad raya!!!!

Nih si nizie la punye angkara nih.. so aku jawab je la..

1) 1 Ramadhan 1427 Hijrah anda berbuka puasa dengan siapa dan dimana?
Dengan family chik..

2) Apa persiapan anda menjelang hari raya?
tempah kuih raya.. beli kain wat baju..

3) Sepanjang sebulan berpuasa, agak2 kemana lokasi berbuka yang akan menjadi pilihan anda?
kat rumah jer..

4) Pendapat anda,berbuka puasa di Hotel?
ok la tuk sesiapa yg ade budget lebih.. :D

5) Adakah anda suke menghantar kad raya (by pos) kepada rakan2, sahabat handai dan kekawan anda?
tahun2 sebelum iyer suker.. tahun nih not in the mood..hehehehhe

6) Oleh itu kirimkan lah Kad raya anda kepada yatt di alamat berikut :-
erkkss same cam nizie sapa nak alamat bleh request kat ym :D

7) ermm sapa2 yg nak dapat kad raya watla virus ni..
sesapa je leh buat :D


nota kaki ayam : yeahhh nizie dah leh update tp still ade fuction tak leh pakai pasal ade error lagi kat ie script nih.

No comments: