Sunday, March 18, 2007

cekgu nurul nye virus nih..




Dear cekgu nurul..

Yatt pilih ikan!
kenapa ekk?
since kecik lagi dah suke bela ikan nih. ala bela lam aquarium pastik tuh kecik je. tp tak lama sebab ayah suh lepas lam kolam ikan dia yg kat blakang umah tuh.
ni kira mcm mewarisi minat ayah gak la. suke bela ikan hehhehe..
sonok je nengok ikan tuh berenang renang lam air tuh. rasa cam nak juin sama. tp tak muat hahahahh
kalau sape ade ikuti blog aku since last year tau la aku penah bela ikan ngan housemate aku dulu. nama pet kat atas tuh pun nama ikan yg kita org bela dulu. tp sekarang pupu, yuyu n kaloi ade dengan kak yuli. sume gara gara aku berpindah ke kl. hobi tuh dah tak jalan. hehehe. mcm bemusim je.

okeh cekgu. adakah sy menjawab persoalan anda.
virus ni mati kat sini je la ekk. hehehehheh


5 comments:

nuu_OL said...

wahh minat ikang erkk..heheh..ktia dah tlg dah bagi makan....

YatT'S said...

dah tulun bg makan ekk thank u...

HE said...

buat kek bentuk ikan pastu simpan dalam peti es jerk....

Masy said...

baulu ikan pon best gak
eh..salah cenel ek?

YatT'S said...

he,
kek ikan.. hehehe jenuh nak membentukanye..

kak masy,
tak salah asalkan ikan..
memang sedap baulu ikan hehehe