Wednesday, March 21, 2007

mari ! mari ! mari!

Bunga apakah itu?

Dpt gambaran tak?


hehehe mcm biasa kek lagi..
erkkk!! jadi kek ekk bunga ros tuh?
main blasah je buat.. guna nozel wilton 104 tuk pink dan 103 tuk puteh..
gara gara nak jimat masa... hehheehe
padahal 103 tuh bukan tuk buat roses pun. hehehe

Kek kat atas ni kak raz (my x-supervisor masa prektikal dulu) yang order.
Cake ni tuk suprisekan kak suhaila.
hope kak su tak bukak lagi blog ni.
kalau tak dah tak suprise dah..

to my lovely sis
Kak Suhaila..

HAPPY BIRTHDAY KAK!
MOGA PANJANG UMUR MURAH REZEKI...
MUAAAAAAAAAAAAHHHH!!


tadi first time jmpa kak raz lepas hampir 4 thn aku abis pretikal..
hehehehhe segan pun ada.
dah la salah jalan nak kerumah dia heheheh..

Thanks kak raz coz tempah ngan kami!
kalau sedap promote la kat mal ekk..
kalau tak sedap bagi tau sy ..

komen kak raz tentang aku..
"SEMAKIN KEMBANG"
hahahahhah
biasa la kak membesar bagaikan johan...!
heheheheheh



gambo stoberi kat atas ni saja nak taruk..
ni aku beli ari ahad lepas..
kengkawan dia yg satu paket sume dah abih di makan.
tp tinggal yg satu ni je..
tade sorang pun nak makan.
masih ade lam peti ais..
bentuk dia lain skit...
agaknye tuh sorang pun tak mau makan
hehehehe..

akhir kata sila la jenguk sama blog yg lagi satu nih
http://www.myfriendmycakeshouse.blogspot.com



4 comments:

raden galoh said...

adushhhh...sedapnya...seleranya tengok kek2 tu...

angah said...

hehehe akak kalau berminat nak tempah kontek la saya heheheh :D

raden galoh said...

sure la akak nak order...ayg base coklat lah...anak2 suka kek. kedai kat mana? ke blh antar ke ofis?

angah_yati@yahoo.com said...

ermm kedai tak de la kak.
sy buat dari umah je.
delivery ade buat.
tp weekend je n ade extra charge.
btw ofis akak kat mana?