Tuesday, March 13, 2007

Isnin yang tak besh..

bangun pagi rasa sakit kepala..
sakit sangat..
ingat tak mau pegi keje..
dok teringat keje yang tak siap ni..
dah tuh big boss nak datang..
ade menda nak tanya..
file sume kat aku ni..
nak tanak kena datang gak..

pagi tuh bebudak ni dah tegur..
muka nampak tak larat..
pucat je..
kekadang aku tetelap
ms big boss ade pun aku telelap gak..
tak tau la dia nampak ke tak..
si zaza pegang tanngan aku sejuk...
dia rasa dahi panas..
aku sendiri rasa memang panas kat dlm...
petang tuh boss2 sume meeting
bebudak ni suh pi klinik
depa siap cek kat internet alamat klinik kat melawati

last aku pilih nak pi klinik aminah..
alamat dia sama jalan ngan client kita org
senang aku nak carik..
smpai kat kawasan tuh
aku dok lam keta..
seram plak nak kuar..
klinik aminah tuh dah tutup
tp ade klinik idzham
tp shutter dia dah turun sebelah
nengok pintu cermin dia gelap sangat
keliling tuh kedai dia sume dah tutup
aku memang takut nak keluar
sudahnye aku terus balik umah..

alhamdulillah walaupun kepala sakit aku bleh drive balik lagi..
sudah nye aku bantai tido je..
ubat paling mujarab..

alhamdulillah pagi ni okeh..
bangun pi nak pi keje..

sempat aku timbang lagi..
turun 2kg beb..
ct ko caya tak turun 2 kg!
mana tak nye seharian tak makan.
minum air je..
memang kalau aku demam selera makan lasung tak de..
pak lang aku siap perli lagi ..
mana tak nye turun tak makan ..
turun lah eheheheh

hopefully ari ni tak sakit paler lagi..

3 comments:

HE said...

bestnye berat dah turun...teringin gak la nak turun ....

raden galoh said...

senangnye turun berat badan..akak tak mkn pun payah nak turun berat badan tu...

YatT'S said...

he & akak raden : senang turun senang naik.. turun 2 naik 3 ehheheheheh ni dah sihat selera makan dah ade balik alamak nye naik la heheheh