Saturday, July 14, 2007

nak ubuh tajuk ape ekkk?

tadi pi teman kak yu shopping. dari giant ke carefour.
handphone cam besa lam poket suar.
Kul sebelas lebih smpai umah.
baru teringat nengok hp.
ade 2 miscalls.
mak ngan yana!
call mak.. takde ape2 cuma terdail.
Call yana.. dia ade kat KL.
to be exactly kat carefour gak!!!!
uwarghhhhhhhhhhh
nak kuar konfem tak bleh punye...
terus tepon dia paksa dia mai gak singgah umah.
aku nak bg wedding gift dia..
memula tak sure ikut biding(husband dia)
okeh la.. sedih gak. maklumla lama tak jmpa dia..
n then aku sms bidin suh dia datang jugak..

tah kul baper yana call..
dia dah nak smpai kat giant..
yeahhhhhh syg korang..
tp depa sesat plak kat area melawati nih..
nak tanak aku kena keluar gak.. ct teman.
dekwan tukang cover line.. (upah nasik goreng tuh)
senyap2 bukak pintu n gate..
sib baik enjin keta tak kuat..
suh depa tunggu kat area kedai makan tuh..
ampunnnn mak lang...

akhirnye.. bejmpa gak...
yana n biding kawan baik aku kat utm dulu.
dpt news baru.. yeahhhh tumpang gumbira...
moga sumenye selamat...
minum minum.. borak borak..
tp tak lama sangat. sebab depa nak balik t.malim
sempat ajak depa pi umah jap tapaukan kek.
sib baik ade lagi..
sian gak kat dia org dah kul satu nak balik t. malim plak tuh..

anyway thanks bidin..
sudi gak bawak yana jmpa akak.......
tahniah korang...

k la nak tido dah..
sok pagi ade appointment ngan perodua n meeting kat hq office
nak pi anto si itam cek radio yg demam kura tuh..
pelik banget bila bejemur tgh panas idup si radio tuh..
bila sejuk.. ujan or cuaca lembab lasung tak mau hidup..
so esok kena masuk wad sehari..
tup tap tup tap setahun aku pakai keta..
kebetulan.. tarikh roadtax keta aku tuh sama plak ngan tarikh lahir arwah along aku. :(

k la babai sumer.. mintak2 sok tak lelap tgh meeting
huhuhuhu selamat malam

5 comments:

matju2509 said...

pasal radio tu klu dah uzur sangat, pegi tinggal kat muzium je lah. hahahahha. :p

Anonymous said...

huuhu ..yatt mekasih gak ko banja makan shushi..bawak jejalan..muahahha aku suka aku suka huhuhuhuhu.....weii aku tak siap2 packing lagi ni ko nak gi ke tak ha??isk dok tahu l eaku..

MZ said...

ehem ehem ... ko menyelinap kuar dr umah ya!!!!! report!!!!!!!!!!

13may said...

hehhe....radio tak setel lagi ker???

YatT'S said...

mat ju baru nak masuk setahun tau huhuhuh

ct ko suke arr dpt gelang emas huhuhuh

mz.. jangannnnnnnnnnn jangan tak repot hhehehehe

13may tak setel lagi.. huhuhuhu