Saturday, December 08, 2007

selamat berhujung minggu semua..

ermm malas sebenarnye nak update blog..
tp aku nak kongsi cerita satu ni dengar korang..

Next week on 15/12 insyaallah kalau tade aral aku akan mendaftar jadi pelajar program PLK Uitm @ Shah Alam campus.
Takut pun ade nak stat blajar semula ni. 4 thn aku dah abih blajar tiba2 nak kena bukak buku balik masuk kelas sume.. gerun gak. dah la part time basis. Aku dah servay dengan kengkawan yg tgh study kursus yg sama. Mencabar kata mereka. Semoga aku kuat semangat n dpt mengenggam segulung ijazah.

Dan sekarang aku jugak tengah bekira2 patutkah aku mintak transfer balik ke HQ office di S. Alam or stay kat KL Branch ni. Nanti kelas will be after office hour aroun 6.30 to 10 pm.

Decision! Decision! Decision!

7 comments:

mama ranggie said...

tahniah..teruskan usahamu cayang...

meen said...

yatt..congrats! kuatkan semangat..pasti BOLEH! If possible, mintak la transfer ke s.alam, senang sikit sebab nanti sure penat selalu ulang alik. wish u all the best yatt.

ps: sori last nite terDC tak sempat nak say gudnite kat yatt. Line teruk betul sejak2 hujan ni

nanie said...

hehehe...
yatt...
aku cadangkn ko mintak la blk g hq tuh...

klu ko dok kt shah alam... kene baya sewa umah... minyak save sket sbb dekat...tol pn tadek... blk keje ko xde terkocoh-kocoh nk kejar klas pkul 6.30 tuh...

klu ko dok kl, sewa umah plak yg save.. tp minyak ko xsave plak.... tak campo ngn tol seme... (klu ko nk ikot kesas, gile parak la ko...) pastu klu klass ko stat pukol 6.30, mau ko memecut kt highway kesas tuh...

hehehe...
my 2cents....

nizie said...

waaa bestnya smbg study.wish u gd luck yatS..nizie teringin gak ni adess..

Anonymous said...

good luck...

jgn risau sgt...belajar itu perkara baik... pakcik yang tua ini pun pergi belajar lagi...hehehe..apa apa pun..kejayaan pasti dtg jika ada usaha utk nya

MZ said...

utk jangka panjang ..elok je kalo ko pindah jek semula :)) ekekeke

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網