Friday, October 22, 2010

Exam fever is back!

Final exam UiTM officially will start on next Monday 25.10.2010 until 10.11.2010.
My exam will be on Monday 25/10-Marketing , 1/11-Taxation , 4/1- Accounting information system and the last 10/11-law.

Macam mimpi je rasanya kejap je dah nak exam. Pretasi sem kurang memberansangkan terutama subjek law dan tax. Dah la semua carry mark tak tau lagi. Cuma mandarin je yg dah tau carry so far bleh lulus. harap dapat A- pun jadi la.

Paling risau sem ni nak study advanced taxation. Tada jawapan tuk pass year exam question. Cam nak semak betul ke tidak. Subjek lain2 sume kena baca, baca dan baca. Moga2 dapat mengingati apa yg dibaca.

Kepada kawan sepengajian Jufa, Syaja, Daus, Aien Ijat, Aien , Faten, Lini, Linda, Azie, Fiza, Mawar dll good luck tuk korang semua. Bersedia atau tidak jawab aje. hehehehehe

2 comments:

IbuAniq said...

chayiok yatt...

musti boleh la...

YatT'S said...

thanks nanie. doakan aku lulus cemerlang (betul ke ejaan ni) biar dpt straight A's> :)