Friday, October 22, 2010

Summon Alerts!


Seperti yang dijangka ari ni terima email dari MYEG bg tau ada saman. Gara2 speed yang tak seberapa limit kawasan 90km sahaja dan saya drive 110km. Selalu je speed area tuh. tp di hari kejadian tidak bernasib baik sebab ada polis yang stanby bwah fly over. huhuhuhu abis RM300 gue.

5 comments:

IbuAniq said...

hehehe...meh cni aku check saman tu kene blacklist ke tak....

YatT'S said...

cek jgn tak cek ade nak info ape ic or car registration?

IbuAniq said...

nomot ic...

YatT'S said...

dah sms

IbuAniq said...

huhuhu...

luckily tak diblacklist. still bleh renew roadtax kete.