Saturday, August 13, 2011

Blueberry Cheese tart

Hari ni bosan tinggal 2 orang je kat umah sewa ni. dah dekat nak buka tadi blasah buat cheese tart. Resepi pastry amik dari myresepi.com tak ingat plak sape owner dia. Resepi ni officemate yg bg. Untuk cheese tak ikut pun resepi tuh. pasal nak abihkan baki cheese yg buat topping redvelvet ari tuh. Defroze then tambah telur n esen vanila. Sib baik rasa pun okeh.
Buat 2 size. actually resepi tuh kata dpt 10 biji. alih2 dpt lebih. so yg lebih tuh gna acuan cupcake comel je. rupa nye tidak cantik tp rasa ok la boleh tahan hahahaha

8 comments:

AKO @ retna said...

wah wah pasni bole order :p

YatT'S said...

kena pektis lagi kak ghopenye tak cantek lagi

.::{ uMIe }::. said...

Cedapnye... huhuhu

Masy said...

yatt, bila nk bg akak rasa ni? mencik tauuuuuu

YatT'S said...

hehehhe akak dok s.alam kan. k nanti inbox sy phone number akak kat fb. housemate pun ade request suh buat lagi nanti kalau sy buat sy bg akak skit tp akak kena datang amik la kat umah sy.

Izzie said...

whoa..nampak sedap..nyummy!!!

YatT'S said...

memang sedap izzi hahahaha

Dalila said...

wah..sedap nampak ;D