Friday, February 18, 2005

i'm backk...

ermm lama tul tak update blog ni... nak tulis aper pun tak tau dah.... dah le pening ngan keje... sejak kak nuon brenti ni work load makin betambah... cian kat bebudak account.. tp ape nak buat... dah tanggungjawab.. semoga account department terus succes dibwh pimpian en sabrie... chayok..chayokkk bosss..! tapi... aku tetap maintain main jugakk heuhueuuhehhh smpai ke thp biggggg boss masuk dok sedap main game... tp still maintain gakk ... hueuhueuhuehue
k la rasa nye ari ni nak masuk kan gambo yg kak ann dah scan... secara paksa rela tuh...cian kak ann sampai kena jeling ngan boss dia... tp demi adik adik kesayangan dia ni buat gak.... cayangg kak annnn...

No comments: