Tuesday, May 24, 2005


Xtvt berendam di Air terjun Gabai

Akhirnya berjaya jugak kita org pegi berendam di Sg. GaBai ...
Congrates to our Project Manager Ms. SUHaida & Secretary En. Amiri with the very detail project paper huehuheuh... lawak la amiri tuh...

Perjalan Kami bermula lebih kurang kul 9 pg la.. actually planning kul 8 last last kumpul sumer kat kul 9.00 am Si Ara mengetuai pejalanan.. setelah melalui 5 tol baru sedar dah silap jalan huehueh pah tu abg halim lak lead terus ikut jalan lain masuk batu 11 cheras.. ghupenye jauh gak nak masuk dalam tuh.. kita org pun jalan berpandukan signboard.. tp bila nak sampai simpang ke gabai tuh telepas pasal signboard dia kesian nye nengok.. sebab dah telajak sabri lak lead masuk terus ke kws air terjun...

Masa nak naik tu are lead kat depan pasal dia dah penah pegi .. kena naik tangga tuh aku ngat skit je ghupenye tinggi hooo semput makcikk... hueheu memang tak larat sungguh...org lain dah sampai ateh den tecungap cungap laie sib baik ade zue ( itupun den pakso heuehu) sampai sampai depa sume toruih makan den rileks lu ambek napeh... si ara & muza pi berondam dulu ...lopeh makan apo laie terojunnnnnnnnnn

Grrrrrrr sojuk ehh air heuehu.. xtvt mandi bermulo..memula nengok bebudak lain kat situ dok buat slide turun air terojun tuh.. lopeh tu abg halim, sabri & amiri buat laks.. macam macam gaya... lopeh tu si ani & zue buat.. di ikuti kak zuli & naemah setelah di pujuk oleh zue dan anie ...
aku & kak su berendam je.. emi ngan nanie dok ateh batu layan blues heueheu ara ngan muza makan...

lobeh kurang kul satu kita pun siap siap balik.. turun ni pun cabaran gak ngat ok tp menggelotar gaks kaki tuhh..heuehue on the way balik singgah solat zuhur kat surau kolam air panas .

bergitulah xtvt kami di cuti ari wesak... next xtvt will be bowling kot... iyer ke kak su??

12 comments:

Halim said...

Sapolah gambor kanak-kanak riang tongah buat slide tu..macam konal ajo..censored tu...hehehe.

YatT'S said...

sensored ko den baru ingek nak anta kek ruangan bekenalan majalah manggo heueheuehue

Anonymous said...

tak aci la wei
gambo aku kecik je

YatT'S said...

hehheuh tu la naimah ko jadik camera women nye tak pe kat gambo kak eri tuh ade lagi gambo ko jgn mengajuk ekkkk sayang naemahhh

Anonymous said...

to:yat.mung watmende gok.tapi baguhla mung masukkang gmbar rakang2 ofis coz ada jugok kenangang kita di air terjung.lepas ni mung wat mas'uk gambo banyok2 sket ye.bubbye.-amiri.....nanana ganu kiterr(mung kena nyanyi nie)

YatT'S said...

lawak tul ko nihh siap tulih to yatt.. bubbye amiri..ko tukar je la anonymous tu jadik nama ko ..heuhe nanti aku letak lagi la gambo..kalau ko nak gambo ko kuar kat sini bagi kat aku dehh

zuee said...

ari ni kaki aku dah ok...ko lak cmne? adushh...tobat aku nak daki lagi tempat tu...tinggi banget...kepala lutut m,gigil..aku tau ko pun same...marila m,gigil...
cmnela diorg yg lain x semput kite ye yatt...aku rase kena minum susu enlene lps ni...kekekekeke...

YatT'S said...

ermm tu la aku tak larat sungguh tuh.. sib ade ko ade gak geng semput tinggal kat blakang...hueheuh ngat naik je mencabar skali turun pun mengigil gaks..heueh

Anonymous said...

den nak hekottt yatt kalo men buling.. huhuhuhuhu...

aishah said...

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......aku nak gi tapi tak dapat nak gihhhhhhhh..................waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahakahazss

Anonymous said...

tp akak yg tak besh nyer tetiba kena geget kat binatang terus tak jadi mandi..... waaaaaaaaa nak mandi lagi tp kat pd lps ni kite buat plan lain yer

Anonymous said...

cissss.....korang pi tak ajak aku.......menangih kat sini rindu kat korang....si are tuh....dah penah pegi pun bleh sesat lagi....

anyway cograted la pada korang semua yang menjayakan program....ni kira mini family day loa yerrrr....

lain kali nak pegi ajak la orang yang jauh di perantauan ni....