Wednesday, June 08, 2005

lagi cerita tah ape ape... :))

ermm ari ni tak de nak citer ape cumer nak citer pasal kawan aku sorang ni si IED .. kan ari aku beriya sms & call nak ajak dia jumpa sama. tapi lasung tak de respon. nak di jadikan citer semalam NANIE pi amik exam PTD kat UiA jumpa la si ied nih.. Si nanie tanya la ied nape tak reply msg & call . Ghupe ghupenye dia baru tengok hp hari ahad malam isnin.. hampeh tul la.... perangai dia cam dulu gak tak ubah ubah... aku pun tak teringat nak call umah dia... Menurut nani, ied dah kurus bebanding masa skoolah dulu .. aduih sadis nye dengar.. tak aci arr ni sume kawan kawan rapat aku masa skulah dah kurus sekarang nih.. si nani, ied, nurul, ramah, ira.. aku plak sebaliknye... makin gomokkkkkk arghhhhhhhhh tidakkkkkkkkk
tidak tidak pun tak gak diet diet... heuehu setakat cakap mulut nye buek nye idok... bebuih dah kengkawan aku suh diet.. awal awal je ok.. pah tu hampehhhh heueheu
ari ni pun ampeh gak.. smlm kunun last makan nasik... pagi ni ani belikan nasik krabu... petang lak pi makan kfc heuehue siap ajak abg halim lagik huehuehe..

k lah takat ni jer.. sebenarny amik kesempatan je time stay kat opis ni tuk taip entry nihh... tadi dok buat HMN kebetulan BOSS ade .. dia pun dah tanya dah siap ke HMN ... he..he.e.eh. besa arr jawapan aku skit lagi nak clear suspense nih.. n ade lagi yg tak di reply :) dah la jumaat ni nak cuti... time kasih Boss pasal kasi cuti kalau tak nangis den.. nak balik jumpo sedaro maro nihhh .. cian kek atok saya nanti...

ni ade soalan cepu mass tuk ani & sabri... oitt tadik Big Boss tanya korang bila nak kawin heuehuehe jawab weiiii jawabb...


ngat dah nak stop da tp sambung skit lagi arr... ujung minggu ni nak cuti nak balik kg..
ade kenduri skali ngan reunion family blah mak aku.. keluarga Hj Abd Ghani... tak sabor rasanye nak jumpa sepupu2 aku yg dah beranak pinak tuh.. ghupe depa pun aku dah tak bape ingat dah heueheu ape nye sepupu arr... k la depa nak balik dah
adiosss

1 comment:

zuee said...

wahhh...byknye gathering family ekk...mesti syok jejak kasih dgn sepupu and kupu2...okkk enjoy your weekend nti...