Monday, June 06, 2005

updates on previous day .....

Saturday ~~ hari yg kunantikan...
1. cutiiiiiiiiiiiii yeahh tak yah keje.....
2. basuh kain beb :( <--- kena buat walaupun malas
3. Akedemi fantasiaaaaaaaaaaaaaaaaa

bila ari sabtu ari tak sabar rasanye nak tunggu malam... sebab :
# nak nengok felix perfom ... sempoi bak kata aznilllll
# nak tengok kuda kepang tekeluar nyampah tull aku ngan dia tuhh

tapi malam tu kezutan lain.. bila ade 2 bag tu aku dah agak misti tarak keluar sebab aznil dok ckp ade 2 beg akan di usung tp tak mention masuk ke keluar.. aku ngan ani dah bekira kira misti ade yg masuk.. so bila aznil umum 2 beg tuk af masuk aku ngan ani menjeritttttt yeahhhhhhhh finally ade af masukk konfem mawi ngan marsha punye la... so masa berita nengok kat @15 tuh nama mawi ngan marsha dah mula jadi sebutan.. tgh tgh suke tu si siti tepon hahh nak tau jugak.. dulu tak suke af kunun skali dah kena penangan tuh dia hehehheheheh..... (oopp ct jgn marah ekkkk ) bila ade af masuk tu aku terus sms budak umah aku yg tak de kat umah heueheu si NANIe yg kuar deting pun aku kacau heheheh.. so bila tiba time perfomance aku bedebor dah ngat aku je ghupenye si anie pun debor gakkk .. betambo bedebar lagi bila di awal persembahan mawi dia lupa lirik argggggggghhhhhhh tidak tak sanggup tp nasib baik lepas tu okeh.. maklum la no preparation kann.. bak kata aznil sekadar termampu.. at last puah ati sebabbbbbbbbbb mawi dapat masuk yeahhhhhhhhhh masa tuh kuat giler kami jeritt....minta maaf kat jiran jiran pasal anak dara 2 org kat umah tuh jerit tengah tengah malam... yeahhh yeahh mawi masuk aff ape lagi terus sms sumer CT, K.Su, Nanie, kak Zuli n abg alim .... <-- sume dah demam... bukan demam af...tp demam mawiiii heueheueh.. semoga mawi akak maintain imej dia... jg kelakuan kat lam akedemi tuhh jgn over acting cam sesetengah kat lam akedemi tuh.. so mawi dah masuk af aku kena stanby kredit cos' nak AFUNDI MAWI... meh la kita reramai afundi mawi.........

Ahad ~~~ jumpo kawan skulah

erm plan nak jumpa ramai ramai tp at last 3 org je.. aku nani n nurul... mimi nak juin tp tak dapat pasal aku bg lambat pasal dia nak balik kg.. dila cuti cuti malaysia... narz tak respon sms aku nurul call pun tak angkat.. si ied pun cam narz tak respon sms ... aku call banyak kali pun tak angkat.. aku plak lawaknye pi sms si mel kat uk tanya ied tukar nombo ke si mel reply suh aku tepon umah dia heehhehe aku pun tak teringat nak tepon umah ied...

so kul 10 lebih aku ngan nanii dah kuar rumah cam tak caya jer...hueheu besanye time ni dok ateh katil lagi maklumla org bujang heuheuehu..aroound 11 lebih sampai kat midvalley <--- tempat kesukaan nurul sebab dekat ngan umah dia kat brickfields. biasa la tgh hari tu lapo maklum tak bekpes sebelum nurul sampai aku ngan nani dah plan nak pi makan.. so selepas ketibaan ketua dorm 12 tu kami terus carik mc D .. gueess aku makan ape??? misti korang leh agak kan.. huehehu sambil makan sembang sembang gosip gosip skit.. tp part beh bila nurul citer pengalaman dia praktikal kat MAS. siap buat simulasi penerbangan tuh besh je dengar.. sempat gak nurul ajak nani soh masuk training MAs heuhueue aku pun sokong je... pah tu nurul citer dia ade gak nampak si kuda kepang AF3 tuh kat MAS Subang sebelum dia masuk AF.. nyampah kata nurul heuheuhe
lepas makan carik barang skit... aku beli mozarella cheese sebab plan ngan CT nak buat pizza hueuhu hopefully jadik... lebih kureng kul 2.30 bepisah ngan nurul ... balik awal sebab nani nak pi ngedate plak petang tuh... masa kat surau pas solat zuhur jumpa ina classmate nurul dulu... si nani plak jumpa kawan masa matrik dia.. tp tak sempat sembang lama.. kawan nani dah sampai... pasal nanti nak kuar ngan dia plak so nanti depa anto aku balik dulu.. heueuh kat kul 4 sampai umah.. ..

takat ni je la citer aku ... tp sebenarnya ari ni ade citer beh lagi tp tak larat nak taip arrr.. keje pun tak siap lagi niii kang bising big boss .... lg pun tetiba ade nyamuk hinggap terus ilang mood aku.. k la adioss ...

3 comments:

princess said...

weh..yat nampaknyer aku pun kena topup gak ah..mana bleh hang ngan ct jer afundi aku nak gak..afundi..mawi..idup..mawi..idup..mawi...cayalah sama mawi..tak sabar rasenyer nak denga mawi nyanyi lagu tu..dari kekasih kepada kekasih..lagu tu best giler lagu favourite gak ahhh...

YatT'S said...

iyer ke favorite tah tah lepas tau mawi kena nyanyi lagu tuh baru jadik favorite

Anonymous said...

Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. Epson projector with speakers and screen lowest price bodybuilding supplements Pretty orgy meridia weight loss drug Perfume lalique aftershaves 99 perfumes Utah hiking trail the price of an aston martin dv9 One stop appliance information specs Commercial insurance education Western north carlonia internet service providers Buy tadalafil now Free ionamin diet pill camera surveillance vol musa e Nexium and prilosec and are they the same