Monday, July 04, 2005

Tengah hari yg sunyi...

sunyinyer opisss........ sume owang pi makan tinggal den sesorang yo...
kali ni nak citer skit pasal kojo den yg tak ape ape tah nih...
pagi tadi ade 2 org trainee baru baru masukk.. sowang budak politek kulim sowang lagi anak bos client kak dila... betambah meriah la waja nih...
ermm update on my job:

- HMN : huh.. giler lambat.. karang nak faks kan draff ke directors nye... mintak a few supporting document baru leh proceed.. tak mau jadik cam ABI jenuh beb...
- ALAS : siap tp pringkat draff laie hopefully malam ni leh discuss... tak penah penah discussion malam ngan client.. sib baik ade kak sue.. selamat skit kalau dia tanya pasal tax... aku tak cukup ilmu lagi...
- RWSB: cian kak mahuran skit je lagi bleh settle.. sabo ekk
-NISB: alamak training tak pi lagi...malahnyer nak jadik cikgu ni.. account last year k.ct dah tanya mampuih ... tu la.. passing lagi A ke B.. B ke C dapek kek den ampeh...

raso ehh tuh yor heuhue alamak dr.F la plak ..kalau nak management account jenuh arr nak siapkan.. setakat dr system ok arr..
pening... pening... sib baik ETIKA dah anto kat kakTon..
semoga aku dapat mengurangkan keje keje aku tuh... jenuh den... Chayokkk chayokkkkkkkkkkkk!!!!!!!!

# bila agaknye semangat aku akan kembali......

No comments: