Tuesday, July 12, 2005

Tengahhari tadi masa lunch time aku masuk chat room.. ade satu id ni tegur aku bawah ni aku paste kan our conversation .

First ayat dia, dia bagi salam..

angah_yati (1:16:12 PM): W'SALAM
angah_yati (1:16:14 PM): TAK PUNG
lun_chai82 (1:16:50 PM): asl plz,
angah_yati (1:18:51 PM): 23 S.ALAM
lun_chai82 (1:20:42 PM): study@work
angah_yati (1:21:11 PM): WORK
lun_chai82 (1:21:53 PM): awk kje apa?
angah_yati (1:34:55 PM): PEMBANTU AKAUN
lun_chai82 (1:37:42 PM): ooooooo
lun_chai82 (1:37:42 PM): awk2
lun_chai82 (1:37:46 PM): sya nak ckap ckit
angah_yati (1:39:12 PM): IYE
angah_yati (1:39:16 PM): APE DIA
lun_chai82 (1:40:43 PM): sya sebenarnya orng keristien
lun_chai82 (1:40:43 PM): sya nak kwn dgn orng islam
lun_chai82 (1:43:00 PM): sya nak awk ajar sya ttg islam
lun_chai82 (1:43:19 PM): bleh x??
lun_chai82 (1:43:19 PM): sya iklas nak masuk islam
angah_yati (1:43:52 PM): SAYA CADANGKAN AWAK MERUJUK KE JAKIM.
lun_chai82 (1:44:35 PM): jakim???
lun_chai82 (1:44:35 PM): apa tu,,,
lun_chai82 (1:44:35 PM): sya x tahu
angah_yati (1:45:23 PM): JABATAN KEMAJUAN ISLAM MALAYSIA
lun_chai82 (1:46:05 PM): kat mne tu,,,]
angah_yati (1:48:21 PM): AWAK BULEH RUJUK DI JABATAN AGAMA ISLAM TEMPAT AWAK TINGGAL
angah_yati (1:48:32 PM): ATAU MANA MANA USTAZ YG BERTAULIAH

selepas aku cakap cam tu dia tak reply dah... sekarang aku tak tau ape motif dia main main ke ape.. sebab aku penah dapat banyak email pasal dakyah kristian nak memesongkan org islam so aku amat berhati hati bila dia tanya soalan cam tuh.. sempat gak aku tanya kat member member si zack ngan hampeh & ct..
naper lepas tu dia tak balas ekk ape pendapat anda semua...
kata hampeh dia tgh surf web JAKIm.. hueheu

# Hanya ALLAH S.W.T yang lebih mengetahui..