Wednesday, August 17, 2005

masa tuk iklan...

ari ni aku nak pamerkan hasil dari kepenatan, keletihan, kecapekan, segalanya lah yg aku ngan kak su alami bulan lepas..
maka this time masa tuk melihat hasilnye.. iaitu bunga telor & souviner (psst..kak su cam ne nak eja hikkk hikk tak ngoti makcik...)
jeng..jeng...jeng..



satu je..


2 kuntum je....



3 lah...

dan

banyak lagikkk...

tu la dia bunga telor yg kami buat tuk pekahwinan kakak kak su bulan doblas nanti hikk...hikk semangat tul membuatnye bila jadikk.. tu la keje aku tiap malam stat ujung minggu lepas..

ni plak souviner yg kak su buat.. aku tukang lipat kotak ngan towel sapu tangan je...
satu je...
ni ade lagi ..

amacam cantik tak??? sebenarnye nak carik towel sapu tangan kaler purple gak tp tak jumpa so pakai la yg warna warni tuh... Kalau ade sesiapa yg beminat bleh hubungi kami hikkk hikk sempat lagi nak iklan tuh... mana la tau bleh kot kot ade ... he..he..he.. (serius ni tak memain)

k lah time nak wat keje..

# okeh encik zack saya dah betulkan.. pelajaran ari ni towel = tuala mandi...yg bapakkkkkkkkkk besar tu.

7 comments:

kak sue said...

yatt... ghupenyer cantik gak hasilnyer yer..tak sangka pembuatnyer kite...heheheheh...cam masuk bakul angkat sendiri jer..tp leh lah promote kat sesaper yg nak kawin...leh lah tempah kat kiteorg..hehehe..

yatt's said...

huhu tu la kak su ape lagi promote kat zam melaka tuh.. dia nak kawin kan.. tak pun si bad ke..
kak nuon ke...
sape lagi ekk yg nak kawenn
huhuuhu

kuncup said...

wooh~!!! cantik nyer... tentu susah nak buat tu kan~?? yatt's. memerlukan jari jemari yang expert. kuncup agak.. kalau kuncup yang buat mesti terburai sumer. kik.. kik.. kik..

yatt's said...

kuncop...

memula nak buat tu keras gak tangan ni puas gak mintak kak su ajor (my housemate) lepas tu dah jadik satu.. okeh puas ati la walau tak cantek mana..
buat kali kali ke 2.. jadik ..
buat lagik kali ke 3 jadik lagi...
sonok...
bejaya la siapkan..
sampai lenguh gak jari jemari nih..
tp yg penting puas hati...nengok hasilnye...
:D masuk bakul angkat sendiri lak... hikk hikk

ryzal said...

yatt's:~

hehe.. kreatif gak yatt's ngan kak sue tuh ekk.. nanti ryz nak prOmOte gak ler segala hantaran yg ryz penah buat slame nie.. hehe.. 09/09/2005 nie my cOusin kawen.. dier dah tempah ryz awal2 utk wat hantaran dier.. adeh~!!.. tengah pening ler skrg nie nak wat gubahan dier sbb dier nak yg grand2.. hikss...

( p/s: ryz bagik 20 bintang utk yatt's ngan kak sue sbb berjaya menghasilkan bunga telOr yg meletOp.. hehe.. nanti adik ryz pOn nak tempah ler.. but nOt nOw.. muahaha... )

ryzal said...

cOrrectiOn :~

bkn adik ryz tp ryz.. hikss...

yatt's said...

Ryz..

tak le kreatif mana pun.. kami pusing2 kat "SAyang U" tuh jumpa yg bekenan beli sample try buat.. menjadik lak...


nanti ryz nak prOmOte gak ler segala hantaran yg ryz penah buat slame nie.. <---- wahhh misti ryz dah expert kan.. ade gambo tak bleh gak nengok hikk hikkk

kalau nak tempah buleh...buleh ngak ade ape ape masalah....