Thursday, August 18, 2005

aku pulak nak tayang..heuehueh..

sebelum ni korang misti dah nengok kat blog sepupu aku ct@chik@aishah gambo2 yg bakal aku pamerkan hikk hikkks......
yang ni namanye ZULY.. Sebelum ni aku dah letak gambo dia ngan TOMMY.. sekarang kulit dia dah gelap skit.. maklum la dah lama dulu aku beli sebab aku suke ngat kaler hijau dia cantek sangat...
yang ni namany SUTI... yg dpt masa awal thn ari tuh.. adiah besday dari pupu kesayangan aku si CHIK@AISHAH@CT.. dapat nama SUTI sempena nama exhousemate dan jugak...
kak SUE + SITI = SUTI hikkk hik jgn marah...yer sumer...
ni meke 2 beradik buttercup & blossom ZULI & SUTI... huhu cukup 2... sape nak kasi aku yg ke 3 si bubbles huhueehhee
kat bawah ni plak gambo sume anak2 patung lam bilik kita orang..
dari kiri..
SUTI, BEAN@ BEAR, TOMMY, ZULY

comel arr 4 ekor tuh..hikkhikk tp BEAN tu la gelap skit.. kalau si karipap girl powerpuff girl tu budak budak umah aku slalu gelakkan si kepala besar kata dia org.. huhuh ampeh je... ..

2 comments:

arjuna said...

huhuhuh
arjuna baru je beli patung bean tuh.bagi kat somebody.lepas dia buka kotak hadiah bean tu,dia paksa arjuna buat mcm style bean.bengang betul.muahahaha.

YatT'S said...

huhuhu iye ke cian arjuna...
kami slalu main bean tu tiru aksi housemate..
tp selalu jadik mangsa yatt le..
uwarrrrrrrrgggggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh