Saturday, August 27, 2005

sabtu oh sabtu..

aku rasa time ni misti ramai tgh rileks rilekss...
maklum la gomen kan cuti ...
kami still keje lagi..
maybe starting october baru cuti ari sabtu kot..
dunnow la just wait & see..

opis ari nih ....
sunyi sepi beb...
enggak riuh riuh...
terutamanye level bawah nihh...
ramai gak tak masuk...
sekarang aku dok sesorang je kat pulau depan nihh..
si sham mana tak ilang dok betul pc saper tah...
sabri pun tah mana gi dah......
aduhhhh buringg......
betul kata WIRAWAN kena nyanyi lagu MR. Lonely nih...

"Lonely I'm Mr Lonely
I have nobody,
For my owwnnn
I'm so lonely, I'm Mr. Lonely
I have nobody,
For my owwnnn
I'm so lonely "
.
Malam tadi nengok anugerah skrin..
tak besh arr pengacara dia.. dah tu tah ape ape tah buat "red carpet" kunun..
sume nak follow hollywood.... ishh ishh ape nak jadik tah...
theme depa semalam songket.. memacam pesen ado..
banyak stail tak cukup kain lah..
ermm nak kata tak cukup kain tak jugak...
kat tangan tu bejela jela kain cam gebar... tp yg melekat kat badan alahaiii...
malam td aku salute kat SARIMAH IBRAHIM... pakaian dia numero uno...
cantik beb dia lam tadi.. ngan baju kurung modennye...
biarpun dia tak bertudung tp still sopan....
dari ade yg betudung nengok kepala cantik je betudung belit belit lagi...
nengok atas sampai bawah masyaallah... burok bebenor nape la begitu pesennye...
tp hakikat arr masyarakat kita sekarang... aku ni mengomen kemain..
ingat diri sendiri dulu yati oii huhuheeehuehe...
.
Tahniah la buat AFLIn SHAUKI.. sebab menang banyak gaks.. aku pun memang suke citer BULI tuh... sonok.. ala ala seangkatan ngan Nordin tuh..
pah tu tahniah kat SARIMAH coz menang pengacara tebaik tuh..
walaupun pencalonan tak dak pun nama dia...
malam tadi nengok event tu banyak cam perli memerli lak.. jawa la johor lah.. world lah..
ape lah motif depa ekk...
tengah2 nengok tu aku tegerak tekan remote astro tuh...
terus betukar ke RIA ...
trek selebriti ... fuh MAWI ghupenye...
terus kak su " yatt ..yatt bior channel nih.. jgn tukor.." tu dia fanatik tak fanatik...
2 tiga hari ni senyap dah skit sal mawi sebab dok sebut ARMAN je..
tp malam tadikk volume tv perhhh kuat giler..
setengah jam tu lagu mawi je.. kita owang nnyanyi heuheuhe bior pun picthing lari kelaut pasific pung heueheueheu kak su arr dasat sekali
mintak maaf kat jiran jiran ok...
alahhh ciner sebelah tu pun suke gak karaoke magrib2 pah tu tepok tepok tangan..wat ape tah
kami tang mawi ni jadik lain skit... tv misti high nye volume.. heueheuheuheu
"nantikan trek selebriti minggu hadapan istimewa MAWI" bak kata Jimmy Shanley...
heueheuheu owang tak suke mawi tak baca ekkk.. tak suke diam2 je ngan bising...
biarkan je MAWI dan kami kami yg menyokong mawi...
jangan la dengki dengki ekk.. cian kat Juandanza bila ade owang hack blog dia..
ape la nak jadik owang zaman sekarang nih...PHD tu tak penah ilang...
.
YA ALLAH YA TUHANKU JAUHILAH KAMI DARI SEGALA HASAD DENGKI..AMINN YA RABBALALAMIN...

.

** hopefully plan ari esok jadik lah... dah lama tak jumpa ATIE huhu oit ati aku nak ko banja aku.. maklum la aku gaji lom dapat lagi ..ko misti dah gaji kan heueheuh fuhh misti ghamai giler owang kat kl sok ....

No comments: