Friday, September 16, 2005

PICTURE..PICTURES & MORE PICTURES

ni gambo masa kat teknik tuanku jaafar dulu tingkatan 5 kalau tak silap...
gambo ni di amik masa nak kuar outing..

tu sume kengkawan baik aku masa kat skulah dulu... sume satu dorm... tp tak sekelas....
kami duduk dorm doblas...

si ied satu cos ngan aku budak perdeq tp dia perdeq satu aku perdeq 2... la ni dah keje kat misc ... sebelum minah ni study kat ukm..

si nanie budak awam.. tp masuk upm tukar cos amik komputer plak.. la ni dah keje kat cheras tak sampai seminggu lagi.. 25/9 nanti dia konvo...oit aku rasa tak dapat pegik arr.. hueheuheu

si dila budak letrik.. dia study kat politek ipoh.. ari tu ade jumpa kat alam megah ni keje kat area ni jugak sekarang dah lama tak kontak dengarnya dah tukor keje.. huhuh aku la pemalas nak menelepon ..

gambo kat sebelah tu depan dorm kebanggaan kami.. Dorm 12... gambo ni di amik masa musim exam SPM 1999..

dari kiri bediri : aku, nanie, narz, ied, nurul
duduk dr kiri: zaza, rahmah, zack

zaza ngan ramah memang dah lama tak kontek..
si zack ngan narz pun aku kontek trough frenster je...

paling rajin aku kontek si nurul.. ngan nanie..
nanie blakang kira sebab aku tinggal ngan dia lama gak masa dia praktikal sini... lam ramai ramai tu sejak abih skulah si Nurul je aku slalu jumpa .. sebab dia tinggal area kl gak...

si RAhmah ade gak jumpa... masa awal awal aku blajar kat utmkl ade jumpa sebab pakwe dia blajo kat utmkl gak.. dia lah yg org pes bawak aku pi klcc kelakor je dipikirkan... lepas dia masuk upm ade gak jumpa sekali ..masa tu gi nengok wayang..kat klcc gak.. kami nengok citer cine.. interfernal affairss pasal citer lain tiket dah abih.. lawaknye lam panggung tu majoriti orang cine je.. kami dok depan skali lak tuhh.. sakit tengkok di buatnye...

tu ler kengkawan aku masa skulah..bebudak dorm aku yg tak de lam gambo tuh ira, liza, arekid , mimie ngan janet..

ira aku biasa dpt kabor dia bila bukak blog dia.. liza nye news pun dpt trough ira .. mimie lepas abih diploma terus sambung degree kat johor.. janet ngan arekid dah lama tak jumpa... arekid la yg aku tak tau kabo berita lepas dia tukar nombo tepon.. teringat citer nurul tekejut bila call arekid orang lelaki yg angkat ghupenye dia dah jual simcard tuh...

peristiwa yg paling aku takkan lupa yg kita kena sound ngan puan latipah pasal conteng tilam masa ari ari terakhir kat hostel... pah tu curik curik bukak dorm junior kat sebelah tukar tilam pasai takut kena denda n gantung result spm.. heuheuh pah kena pukul ngak kayu hoki walaupun dorm kita tak telibat.. huhuhu sib baik aku kena ngan puan latifah slow skit kena bantai huhuhu.. sume tu kenangan weii.. panjat tangki ngan zack ied lea... pah tu bukak tingkap turun ke koridor blakang tingkat 3 hostel sebab nak amik gambo punye pasal.. pah tu kena jerit ngan penyelia asrama... sume tu kenangan... memang takkan luput dari ingatan nihh....

bila la nak jumpe korang sume ekk.. aku ngan nurul nak wat gathering tak buat buat... last last yg jumpa nye aku nurul ngan nanie jer... huehuehe

yang kat bawak ni bukan dormate mahupung kengkawan aku hueheuheu
ni gambo gambo aku snap masa nengok citer hikmah.... citer paberet budak umah aku...
sanggup tuh tak pi memana tiap tiap petang.. walaupun memasak tu kepala dok gak pikir nak nengok tv.. huhuh terutamanya aku.. sib baik tak hanget ikan kat dapor..heuhueh


Comelkan gambo surya tuh... suryanii.. huhuhuh

tak sabo nak tau ending citer nihh.. sekarang ni depa tgh shoot hikmah2 kat indon tuh.. kabonye nak tayang bulan ramadhan nihh.. ape pulak kisahnye yer...

nota kaki ayam : kepada ahli dorm 12 , asrama puteri STJJ batch 1999... bila la nak jumpa korang ekk... ghindu arr... kalau korang kawin jgn lupe ajok aku tau...

nampaknye tajuk tak sesuwei ngan entry dah.. tecerita panjang plak..

kepada nanie.. thank email gambo tuhh.. bila ko nak scan lagi satu tuh.. n jgn lupe pulang gambo gambo aku tuh balik okeh.....

7 comments:

Wirawan Terulung said...

huhuhu....

tapi ko pun jgn lupe jemput haku kalo ko kawin kay...:p

YATT said...

INSYAALLAH AKU AJAK..
HANG TUNGGU JE LAH ..

rItA aZwAnIe said...

yoohaaaa....huhuhu..asal aku skang x tembam cm kat skula dulu...huhuhu..yatt mmg dr skula dulu slalu jer bikin onar.huhuhu..aku baik jer..kalu aku jahat pung atas pengaruh yatt...huhuhuh...asek kene cubit ngn ustazah jer..huhuhuh...tapi aku windu ustazah walopn die slalu cubit ngn denda aku...huhuhu..
yatt gambo tu sabo-sabo la ek...nnt aku kasik arr balik...huhuhuhu....asal surya tuh pkai tudung wei..?aku dh lame xtgk hikmah...cite arr sket...

YatT'S said...

HUHUHUHU AKU MEMANG NAKAL SKIT KAT SKULAH SUKE PONTENG KELAS... PAH TU GI KLINIK LAH... GI LEPAS BILIK SPBT LA.. HEEHU NYOROK KAT LAM HOSTEL LAH.. HEUEHUE

AKU PUN GHINDU KAT USTAZAH LAH WEIII... BILA EEKK NAK JUMPA USTAZAH... AKU PENAH MENANGIS KENA CUBIT KAT DIA HUHUH PEDIH OOOOOOO

PASAL KO MAKIN KURUS AKU TAK TAU
AKU BETAMBAH TEMBAM ADE LA..INGAT KAT CIKGU NAJIB HUUHIHUUU KALAU JUMPA AKU MISTI PANGGIL BEGUMMM HEUHEEHEHEU

SURYA PAKAI TUDUNG SEBAB MEYAMAR SEBAGAI ORANG GAJIII NAK JAGA CHENTA... HUHHUHU

kajima said...

sur mmg sangat comel.. hehehe..
assalamualaikum! (ikut intonasi sur ;) )

YATT said...

WAALAIKUMUSALAM.. * IKUT SUR JUGAKS* HUHUH

Anonymous said...

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it suede dance shoe care dance workshops bodybuilding preparate Lowest prices diet pills didrex sofa beanbag uk party up dance remix side effect free anti depressants Dancing give me time to breath Sony dcr-pc55 s minidv handycam camcorder breack dances Rv bypass kit for water filters Foto de ferrari