Monday, September 19, 2005


Gen 2

Saturday morning like always I’m working. Pagi tu pegi Izzy Café cam biasa carik b/fast. Lepas aku amik makanan aku ngan konfiden lagi main gostan je tak nengok blakang. Aleh aleh telanggor orang.. cecepat aku mintak map. huhuhu cian owing tuh.. sib baik dia kata okeh je tak pe..huehuehe
Lepas tu aku pun ckp ngan CT sape suh dia lalu tak bagi signal huhuhu cover malu beb muahahahhahahha tak tau le dia dengor ke tak…

Masa tengah line up nak bayor tuh si brader ni pun bratur gak.. huhuh masa tuh baru aku prasan alamak ABANG GEN 2 la… huhuh sempat nengok t-shirt dia Sunrise huhuu satu pat keje ngan abang enal lah..
Muahhahahh masuk kete terus aku kabo kat bebudak nih…
Ghupenye KAK ZULI & CT memang dah perasan. ANI ngan SABRI pun dok gelak gak…. Terus kabor kat diaorang satu tempat keje ngan abg e***l arr.. muhahhah pale otak mula dah bling bling…huhuhu

Citer kat kak su ampeh je dia gelakkan.. malam tu bila dok nengok anugerah ERA teringat Tanya kat kak ***. Ghupenye kak *** pun perasan mamat gen 2 nih muahhaha maklumla kategori ensem gak.. kak ann pun terus sms nak cari info.. dapat la nama dia tp ape tah shah ke sham aku tak ingat da… ghupenye dah betunang.. huhuhu
Ok la dari aku ngan kak zuli target dia dah kawin .. sesuka ati je mengusha orang… mata tak jaga lasung…

Mamat gen 2 kami suke nengok since first time teserempak masa nak beli bekpes kat qiara.. jarang jarang nampak je.. opis dia pun besebelahan block ngan opis kita org tp jarang nampak. Maun aku kena kutuk gile gile ngan abg *** kalau dia tau citer nih huhuhuhuh

Scooter

Ni nak citer menda lain.. penuh aksi mencemaskan…
Lepas keje masa nak balik CT kununnye nak try bawak skuter kak su tp tak brani .. pah tu kak su offer sape nak try aku pun ngan berani nye meh nak try …

Maka aku pun stanby arr.. Tanya cam ne nak kasik gerak je.. lepas hah ape lagi terus press minyak jalan arr skuter tu.. tangan ni dok main press je pas tu gelabah hah cam ne nak break… huhu huhu tu la tak mau Tanya lagak cam tau… je.. cuak muka sume orang.. sabri membebel sue tak aja dulu… kak su pung jawab sy ngan dia tau muahhahhah aku la lagak cam tau je… huhuhuh


Pas tu tak serik lagi nak try lagi.. kak su pun tunjuk mana break depan dan blakang… aku pun kununnye ngan terror terus tekan minyak tak henngat begerak la skuter tu cam kuda kayaknye melompat.. mulut dok jerit kak su nak break mana depan ke blakang ..aku pun tekan break dua dua.. alhamdulillah brenti gak….

cuak giler.. kang kot tumbang skuter tu sape nak tanggung…ct kak zuli ani ngan sabri summer pun gabra.. mana tak nye aku menghala kat depa…muhahhah aku lagi la mengigil kaki ..huhuheuh
balik tu aku naik ngan kak sue time tu sempat la belajor lagi cam ne nak bawak ngan cara yg betul huhhu ghupenye aku salah sebab main sesuke hati je press minyak… org press sikit lepas hold je aku dok press press cam orang terro sib baik tak tumbang… huhuhu
tak pe tak pen anti aku nak blajor lagik… tunggu masa je… kak sue jgn serik nak ajo budak ni ekkk.. uhuhuhuhuh

anugerah era:

satu je aku suker ..besh la lagu duet TOO PHAT ngan CT NURHALIZA .. ape ekk tajuk dia tak ingat arr.. mana nak cilok ekk video depa nyanyi malam tadik ..????

k la nak pi titon dah kat kul 2 pagi.. kak su dah tunggu nak guna komputer.. kak zuli pun dah selamat tido sok nak keje lagik…

nota kaki ayam :
cerita di atas di tulis di pagi hari isnin dikala jarum jam menunjukkan hampir ke angka 2.
& gambo awek ngan scooter tu boookannnnnnn aku .. marah la org lam gambo tu ngan aku huhhuuhuu besedia tuk di marahi muhahhahhhh

5 comments:

Anonymous said...

Hey, you have a great blog here! I'm definitely going to bookmark you!

I have a kauai hawaii Check It Out!

Wirawan Terulung said...

wooo...usha abg gen 2 erkk??
nanti Wirawan report kat hubby hani...huhuhu

YATT said...

HUH WIRA.. KENAL KE ABG GEN 2 TU...

Anonymous said...

Best regards from NY!
Brand generic medicine nexium what is a voip application

Anonymous said...

Very cool design! Useful information. Go on! » » »