Thursday, September 15, 2005

Hikmah theme song by NETTA KD


Subhanallah walhamdulillah Astagfirullah wallahuakbar
Subhanallah walhamdulillah Astagfirullah Hasbiyallah
Subhanallah walhamdulillah Astagfirullah wallahuakbar
Subhanallah walhamdulillah Astagfirullah Hasbiyallah

Ditepi kerinduanku memandang hampa pada dunia
Ku hanya orang biasa tak lepas dari rasa kecewa

Hanya pada Mu tempat ku mengadu
Pahitnya yang kini menyiksaku
Aku percaya tiada yg sia-sia
Semua kan ada hikmahnya

Subhanallah walhamdulillah Astagfirullah wallahuakbar
Subhanallah walhamdulillah Astagfirullah Hasbiyallah
Subhanallah walhamdulillah Astagfirullah wallahuakbar
Subhanallah walhamdulillah Astagfirullah Hasbiyallah

Orang yang memeluk mimpi dulu melukis nyanyian hati
Ku hanya orang yang kalah satukan hati ku yang terbelah

Hanya pada Mu tempat ku mengadu
Pahitnya yang kini menyiksaku
Aku percaya tiada yg sia-sia
Semua kan ada hikmahnya

Hanya pada Mu tempat ku mengadu
Pahitnya yang kini menyiksaku
Aku percaya tiada yg sia-sia
Semua kan ada hikmahnya

Subhanallah walhamdulillah Astagfirullah wallahuakbar
Subhanallah walhamdulillah Astagfirullah Hasbiyallah
Subhanallah walhamdulillah Astagfirullah wallahuakbar
Subhanallah walhamdulillah Astagfirullah Hasbiyallah
.
.
.
Nota kaki ayam: kalau ade silap kat lirik lagu ni tulun betulkan.. thanks too Mi coz bagi aku mp3 lagu nih...

18 comments:

skruemas said...

mmm... mi ader gak bagi mp3 lagu nie ker skru. tapi skru x pandai nak salin balik lirik dia... nasib baik yatt's dah buat. Tima Kasih...

YatT'S said...

huhuhu sebab terlalu suke ngat ngan citer dan lagu nihh so kat real player tu pun dok pusing lagu ni je tu yg bleh salin lirik dia.. tp kalau ade salah tulung betulkan ekk

ayu said...

yatie...
yuhuuuuuuuuuuuuuuuu, bg le resepi muffin itu kepada ku... weii korang buatla kuih raya pastu jual kat aku? amacam? aku tadak oven (read : hahaha oven aku kat umah korang hahaha)korang meniaga leee.. ko beli oven sorang satu pastu buat la projek jual kuih raya...perrghhh leh dpt pendapatan extra..ajak sue dgn siti dgn kwn2 ko tuh

YatT'S said...

MUHAHAHHAHA OVAN MU SUNGGUH BERBAKTI PADA KAMI SEISI UMAH...

MUFFIN COKLAT TU CT BELI TEPUNNG DARI KAK ANA LA TEPUNG INSTANT...

PROJEK KUIH RAYA EKK??? ERMM NANTI KAMI BALIK PIKIRKAN.. TP ADE KE OWANG NAK BELI

ayu said...

aku la pembelinyaaaa....
korang buat skang bg opismate korang rasa.pastu korang jual leee.aku kompom beli dgn syarat ade diskaun hahahaha (sebab ovenku! hahahaha jgn marah aaaa)

YatT'S said...

MUAHAHHAH KALAU GITU AKU AKAN UPKANN DULU 100% PASTU BARU BAGI HANG DISKAU 50% MUAHHAHAHAHAHAH

KALAU MENURUT KAK YU KUIH APAKAH YG MENJADIK PERMINTAAN...

APE KATA SERVAYYYYYYYYYYYYYY?

aishah said...

hahahah kalau ngan kakyu tu yatt kuih samprittt je kita buatkan..hahahahah er ko agak2 la kan menjadi ke ar???hahahhahahahaha

YATT said...

ISYAALLAH... THINK POSITIVE...

HIDUP POSITIVE TONE MUAHAHHAHHAHAH

skruemas said...

jika murah, bolih skru oder skali... jika sedap, skru tulun promote kat ofis skru skali.

ayu said...

samprit aku sukaaaaaaaaaaaaaa!!! aku nak order 400.. 100 nak bg kota tinggi. 100 bg kat mak.200 aku punya.. amacam???
skruemas,
ko nak order berapa?

YatT'S said...

wahh sudah bagus ni awal awal dah ade permintaann...

ermmm nanti dipikirin ekkk.. bincang ngan hosemate...

skru pun buleh tulun promote ekkkk...
bagus bagus

aishah said...

huhu yattt bagusnya!!!!hahah kalau kita buat biskut tu jadik kita buat business antara biskut yang tersenarai ialah:

-biskut samprit
-biskut almond london
-chocolate nut chip

huhuhu think positif..hahahahahahhahahah nak tempah kek coklat pun boleh..muffin kecik2 pun boleh..hahahhahah yokyo je aku ni!!!

YatT'S said...

wahhh muleh muleh... sume mulehh lemang pun muleh...muahhahahahhahah

yang tak buleh tempah hantu raya je muahahhahahah

ayu said...

oooiii jgn think je positif tapi tindakan = negatif. kene gerak cecepat! ajak sue and lelain tuh.. pikir budget semua and kire la share mcm mana. kalo sape tak nak amik share tak yah tolong pon takpe.. kalo sape amik share wajib le tolong. kang jgn ade yg goyang kaki..cukup bulan amik gaji!

Anonymous said...

sebut hantu raya.. korang tuh udah le umah ade hantu..lagik nak bising2!

YatT'S said...

MUHAHHAHAHHA PELANGGAN YG SORANG ADVANCE BETUL LAHH...

NANTI DI PIKIRKAN... KENA BEKUMPUL DULU KAT HAUNTED HOUSE TU KASI BINCANG DULU SAPA AGREE SAPA DISAGREE OKEHH....

WALAUPUN UMAHKU BERHANTU AKU TETAP SUKE DUDUK SITU... RUMAH HAUNTEDKU SORGAKU MUAHAHHAAHHAH

KAK YU ORG YG TINGGAL UMAH TU LAGIK DASAT DARI ANTU ANTU TUHH MUAHAHHAH TUL TAK WAHAI HOUSEMATE KU MAUAHHAHAHHA

aishah said...

hahahahha betul tu yatt..er..ko agak la kan yatt hantu tu nak saher tak buat kuih raya hahahahhahah isk muluttttt...heheh semalam aku baca yasiin ..ko perasan tak yatt makin lama makin kuat aku baca..huhu aku takuttttttttttttttttttttttt itu pasai la.. nyamuk ader kat bawah..tapi cukup jelas aku dengar suara dia kat bilik dia....aku saja takmo cita...

YatT'S said...

huhhu begitu kahh.. tah tah masa ko dengar tu dia memang naik atas sebab semalam dia dok main turun tangga huhuhuhu

jgn nak citer suspen suspen lagikkkk aku malam tadik baru buleh tido tp stil mimpi mengarut lagi uwarghhhhhhhhhhhhhhh