Wednesday, September 14, 2005

it all bout a picture..

muahahhahhahhahahhah
yup i'm starting with laughing....
wanna know y????
for past a few week aku cuba mengaktifkan balik aku nye account kat my space.. lepas ade member2 blogger cam cik diari, diding ngan junaidix sebut pasal my space
jengg jengg aku dapat idea
nak buat eksperimen lah
sebelum ni aku letak gambo patung nihh buttercup
dari awal aku create my space account tuh
profile views hanya la 18-19 times je...
memang tak active lasung...
member pun ade 2 tp tu sekejap selepas sorang member tu delete aku dari friends list dia katanya tak penah update...
muahhahahha mana tak nye masa tu aku dah bejinak jinak ngan dunia blogging...huehuhuh tarak masa tuk my space muhahhahahhah
but... lepas aku dah meng 'add member blog lam my space tuh
aku tepikir nak updated balik..
minggu lepas aku ade amik gambo pelakon citer hikmah kesukaan aku tuh si tamara yg bawak watak ana...
tiba tiba....
bercahaya mentol mentol lampu kat paler otak aku..
melihatkan keayuan cik tamara kita nihh..(rujuk gambo sebelah)
maka.. aku memulakan eksperimen aku...
sekarang.. profile views aku dah 119 kali...
naik giler beb... n mailbox pun dapat memacam mesej...
nak bekenalan lah ...
nak jumpa lah...
is that ur pic ???
muahhahahhahah
respon baikk punye..........
muahhahah tp aku tak menipu aku ckp tu bukan gambo aku..
aku just buat eksperimen...
tp macam tu lah realiti nye..
sume suke menda yg cantik.... betul tak ?
aku pung suke menda yg cantik..sebab yg cantik tu indah tu di pandang.. muahhahahah
tapi kita harus ingat sumer ciptaan ALLAH itu indah belaka.....
nota kaki ayam : tontonilah drama HIKMAH di saluran Astro Ria anda... tak rugi menontonnye malah buleh di jadikan panduan kita bersama.. bilalah agaknye malaysia nak ade drama cam nih ekk...

9 comments:

Anonymous said...

I love your blog!! You can visit mine at
Visit Our Site
Just thought I'd let you know about a site where you can make over $800 a month in extra income. Go to this site   MAKE MONEY NOW  and put in your zip code..... up will pop several places where you can get paid to secret shop, take surveys, etc.  It's free.  I found several and I live in a small town!

anakomak said...

wow.. mmh cantek & indah gambar tuh.. mana yatt dpt???

YatT'S said...

huehuheuheu gambar itu den amik mana dok nengok drama hikmah.. snap guno telepon

juita said...

"Astaga Ana! Ibu mau kamu kawin sama Nak Arman. Adrian sudah tidak cinta kamu lagi, ngertik!"

YatT'S said...

astaghfirullah buk!!!!!!!!!!!!!

aishah said...

YANG PASTI YATT DEPA NI LEBIH HARGAI YANG CANTIK2 JE...SIAN KITA YANG BURUK2 NI HAHAHAHHA

YatT'S said...

CHIKK SAPE KATA KITA TAK CANTEKK...

INGAT MOTO KITA

"AKU CANTEKKKKKKKKKKKK!!!!!"

MUHAHAHHAHAHAHHAHAHH

BEAUTY LIES IN THE EYE OF THE BEHOLDER.. <--- TAJUK ORAL TEST MUET AKU MUAHHAHAHHAHAH

aishah said...

huhuh ha ah la yatt kita gagah lagi cantik..ok yatt ulang sama-sama.AKU CANTIKKKKKK!!AKU CANTIK!!!
HAHAHAHHAHAHAH

YatT'S said...

AKU CANTEKKKK + GAGAHHHHHHHHHH PERKASAAAAAAAA

MUHAHAHAHHAHAH