Monday, September 12, 2005

my weekend

sabtu cam biasa kami keje.. mencik tp nak wat ape hopefully next month cutii yeahhh...so lepas keje aku ikut membe aku anto kak zuli ke komuter.. saja je jalan heuehue sempat gak aku snap gambo heueheuh

huehueh misti marah org lam gambo nihh huehuehueh... ...

gambo tangan tu gambo tangan along bukit beluntung gua.. kami along... alongg bukit beluntung... heueheehu jgn dia kerat tangan aku udah ler huhuhuhu ermm bila la afdlin shauki nak buat program Ah-Ha lagii rindu tul nak nengok ALong bukit Beluntung...

blah malam lak AkU ngan SiTi + KaK sUe buat muffin hehhehe.. so aku pun ape lagi amik la gambo ngan hp buruk ku ituh.... sowi la gambo tak bape cantekk.. heuhuehue (errmm beh nye kalau dapat tepon baru SE K 700i ke K 750 i ke.. )

ni masa baru letak lam avon..

yeahh yeahh dah naik

our Chef of the Day cik SITI tgh mengsepot check

yeahh dah masakkk... sekejap je.. lam 10 ke 15 minit je...

so presenting the Muffins....

Chocolate muffin + chocolate chip

meh closed up..

maka selepas tu beramai ramai la kami merasai kesedapan muffin coklat tuh... sambil menonton tv dan membuat bungo telor kak su ituhh..

begitu la alkisah nye ari sabtu aku..

ari ahad kawan aku si nanie mai amik barang barang dia ... alhamdullillah dah dapat keje kawan aku nih... petang tuhh sekali lagi kak sue + siti tunjuk skil buat kuih char kuey tiaw char koy.. datang plak aku pi bawak icecream ckp ngan depa buat ice cream goreng..huhuhu kami try buat.. lom sempat masuk kuali icecream dah cair heuheuheu hampeh je.. tak jadik lasung.. si siti plak pi buat karipap mini ngan doh tu tp inti jem bluberyy heuheuhe canggih tak canggih.. huhuh kata siti ala alah dunkin donat muauahaahahahh

tu la criter ari ahad...huhu begitu la weekend aku...

nota kaki ayam: yeahhhh kendra menang the 3rd apperantice.. biar pun dah tau awal result dia heehhuehueheuheuhe

12 comments:

rItA aZwAnIe said...

huhuhuhuh....
gamba tangan tuh aku ingat kn kak zuli dh btunang...huehueh.....

YatT'S said...

muaahhahahhah tangan kak zuli betulllll betunang wa tak tauuuu

aishah said...

huhu yat dengan hp ko tu jugak la kita leh juga amik gambar.heheh mekasih ye yatt muahahahhaha

YatT'S said...

huhu bukan mekasih kat aku weii mekasih kat pak dak ko kat kampung tuhh dia yg kasik anak dia yg bulat nih pakai hp tuh

Cik Diari said...

Yatts.. sedapnyer tgk muffin tuh.. dah lama tak buat... yatts.. meh pos sket kat umah kiter meh.. :D

YatT'S said...

huuh cik diari nak pos buleh buleh..jgn lupe bagi alamat umah nanti kita poskan tp sarung je lah heuheuheuhueh

kadok said...

erkkk...nampak sedap aje muffin tu...mintak sikit!!!

YatT'S said...

AMIK AMIK SILA KAN JGN MEMALU...

Wirawan Terulung said...

ko ni yatt....

choc muffin tu pebret haku...ko dok tayang kat sini je ker??

lenkali ko buat lebih2 sket, pastu hantar lar 14 dozen kat haku....muahahah

YatT'S said...

14 dozen je.. ngan kan 14 juta dozenn.. wokehhh petang ni aku anto... bak alamat ko kat zargus tuhhh muahahaha

nonie said...

wah..rajin nyer 'nak2' dara nie wat kuih muih..heheh semua nampak sedap...sure lazat ek..heheheh..pasni bley jadi sifo nonie ye yatt's:)

YatT'S said...

HUHH KAK NONIE.. MULEH MULEH.. JANJI AKAK BELI TEPUNG INSTANT...KALAU NAK RESEPI MEE INSTANT PUN BULEH ....