Tuesday, October 25, 2005

aku dah dapat 2...

wira..
aku dah dapat kad raya ko...
ari jemaat kot sampai..
semalam balik umah nengok ade dah
satu je aku tak dapat lagi...
duit raya....
bila mau kasik...
aku terima
cash...
cheque..
huhu
kalau tak fund transfer je
maybank2U kan ade muahhahah

wira..
jgn marah ekk aku buat posting..
kad raya tuk ko aku baru je hanto
aku tak tau la posmen dah collect ke lom..
maklumleh aku letak kat reception opis aku ni je.. tunggu la ekk...

Nota kaki ayam :

tuk kengkawan aku mintak maaf thn ni aku tak sempat nak anto kad raya.. kepada yg anto tu time kasih... yg mana aku dah terima kat sini sempat gak le aku reply tapi tak jamin bilalah korang dapat. xspecially si yani yg bagi alamat kelantan tuh... raya tahun depan baru sampai kot.. huhuhuh
uwarghhh aku nak kad raya mawii :(

2 comments:

Wirawan Terulung said...

humangaiii.....siap buat entry & amik gambar lagik...

rasa mcm artis ler plak...muahah

akan haku tunggu kad raye mu itu....muahahah!!!!

YatT'S said...

muhahhahah saja aku buat..
ko tak marah kan....

mana duit raya aku...??

penat tunggu nih..