Tuesday, October 25, 2005

My Weekend


last weekend aku balik umah ct..
misti korang dah baca kat blog dia..
awal awal makcik tu dah apdet..

ari jumaat kami dok lepak kat umah je..
petang tu tulung ct masak tuk buke..
behnye bubur jagung...nyum..nyummm

ari sabtu nye kita org keluar ke Leisure Mall
bawak si Atiqah nak buah siti jalan..
pi batu 9 carik tepong buat muffin pah singgah opis kak ana (kak ipar siti)
lepas tu terus ke Leisure mall
aku ngat nak buat ape ghupenye pi main game...
huuhuhu
dah le ngan baju kurungnye...
lepas tu gi giant lak..
tah kul bape mak lang call tanya kat mana...
pasal abg atan nak amik anak dia.. dah le petang tu nak kena pi Jinjang sebab ade buka pose kat umah Ochek md din.. huuhuu abg fizi cuak dah takut pak lang marah..
sampai cheras aku ngan ct naik van abah dia.. kena bebel hik...hikk

sampai umah OCHek kami di sambut ngan anak anak dia huhuhu meriah tull
nampak muka aku terus ochek ckp " sampaipun pun budak nih " huhuh
ochek aku memang tau aku liat nak pi jalan umah sedara mara.. 3 thn dok blajar kat kl tu bape kali je pi umah dia huhuhu... ghupenye time tu family pak ngah dah sampai.. along ngan kak jijah akmal ngan husband dia.. meriah memang meriah..
makanan pergh beshh.. ade sambal daun kayu (ct dah betulkan ke lom) lama dah tak makan sambal daun kayu nih... teringat lak kat mak.. sedapnye...
pah tu ateh zizah sampai.. waktu dah buka kalau tak silap.. kali ni ateh bedua ngan pakteh je..
lepas makan biasa la sesi kemas mengemas..
lepas tu lepak lepaks sat... geli ati aku nengok gelagat sepupu aku si dekyah tu ngan abg fizi
maklum la lama tak jumpa... lawak memang lawak..
lepas tu balik kita org pi mc d plak huhu time pokai makan mc D huhu seminggu 2 kali makan mc D muhahhahah betambah tambah la lemak ko yatt muahhahahahhaha

ahad plak pagi pi kedai kek tu lagi carik barang yg tak tebeli semalam nye..huhu kisah selanjutnye baca blog siti muahhaha memalukan muhahahahahha

kali ni pi sana baru si atikah tu berani ngna aku.. sebelum ni takut maklum le jarang jumpa.. sonok nengok gelagat budak kecik tuh...

nota kaki ayam : kak jija nape kata macam tu ek???

4 comments:

Wirawan Terulung said...

kak jija cakap aper?? cober ekau habaq mai kat den...kalo den dah fahem...baru ler den bulih jawab soklan kak jija tu....

heheheh

YatT'S said...

huhu kak jija ckp ape ekk ko tanya chik...

Anonymous said...

I was looking for blogs about tai chi and came across yours. I have whats referred to as a hard style Karate School and this is something we've been contemplating adding to it. Great blog you have and I've enjoyed reading the posts on it.

Anonymous said...

This is very interesting site... http://www.dental-insurance-0.info/Automatic-railway-gate-control-using-fuzzy-logic-ppt.html best way to incorporate Chair dental part regency Find sexy naked teens amateur mature tits online keno gaming new paris hilton tape over the counter eczema http://www.oldsmobile-achieva-pictures.info greenwell fire alarm control panels define incorporate Merchant account business credit card machine incorporate something