Tuesday, October 04, 2005

Selamat menyambut RAMADHAN AL MUBARAK........

Harapan Ramadhan
Album : Maafkan
Penyanyi : Raihan
Ku mengharapkan Ramadhan
Kali ini penuh makna
Agar dapat kulalui
Dengan sempurna
Selangkah demi selangkah
Setahun sudah pun berlalu
Masa yang pantas berlalu
Hingga tak terasa ku berada
Di bulan Ramadhan semula
Puasa satu amalan
Sebagaimana yang diperintahNya
Moga dapat ku lenturkan
Nafsu yang selalu membelenggu diri
Tiada henti-henti Tak ingin ku biarkan
Ramadhan berlalu saja
Tuhan pimpinlah daku yang lemah
Mengharungi segalanya dengan sabar
Kita memohon pada
Tuhan diberikan kekuatan
Ku merayu pada Tuhan diterima amalan
Selangkah demi selangkah...
Dengan rahmatMu oh Tuhanku...
Ku tempuh jua





Assalamualaikum sumer...
semalam dah diumumkan esok dah puasa.. so di kesempatan ni aku nak ucapkan selamat berpuasa kat sumer kengkawan yg baca blog ni dan semua umat islam di muka bumi nih.... semoga ramadhan kali ni lebih baik dari yg lepas.. amin... hayatilah lirik lagu raihan + man bai tuh...


nota kaki ayam:

  • thank kat saje_aje sebab kasik aku kidnap gambo kat atas tuhh
  • erkkk since last sunday ghupe mayat jiran sebelah umah tu masih lom selamat di kebumikan.. iyer ke??? sebab pagi tadi baru ade van dari tapak pekuburan nirvana kat umah jiran sebelah tuh.. tgh siap siap nak berarak kot... huhu tak tu tahu ade lagi auntie tuh kat umah dia tuh..
  • to nanie: nanti kalau jadik kita balik kg ekk.. nanti aku mintak mak aku masak rendang maman. kecoh sat opis kau pasal RENDANG MAMAN nih...
  • Kak Sue PLEASE 100XXXXXXXX pikir memasak okeh... semalam dah ok je.. nape ari beubah keputusan lak... pleaseeeeeeeeeeeeeeeee * ngan muke sedih*


5 comments:

Masy said...

slmat bpose yatt..tu pon klu ko pose aaa...ahahahahhaha..

rItA aZwAnIe said...

huhuhuh..
wokeh yatt...
nnt kite set mase..
klu nk drive blk pn rilex jer...
takut pn just nk turun umah ko tu jer..
:p
slamt pose...

pezal ensem said...

eh dah warna warni dah blog nko yatt

YatT'S said...

To masy : pose la kak masy. akak pose tak ? huhuh

to Nanie : alah sekali sekali ko nak test driving skill ko turun bukit mah aku tuh.. turun okeh kot..(aku besa naik beskal ke huhuhu) tp naik tu mencabar skit...pakcik aku pun kekadang tak lepas huhuh

to Pezal: saja aku nak tiru ko muhahahhahahhahahahahha

Anonymous said...

best regards, nice info »