Thursday, October 06, 2005

korang pose tak hari ni ????

hi selamat bepose ekk... !! pose jgn tak pose!!!

ari ni dah 2nd Ramadhan.. aku dah mula selsema tekak pun dah perit nih... jgn demam sudah ler...

semalam 1st day pose aku ngan membe aku kena pi office client cek status keja yg kita org kena take over..

tu yg tak dapat balas mesej korang sume kat tagboard tuh.. balik dari opis terus balik umah dah yelah bulan pose ni masuk 8.30 balik 4.30

pasal new client blur giler aku di buatnye.. dah le software yg depa pakai tu lama nye software memang mencabar kesabaran aku.. printer dia pulak problem lagi la mencabar kesabaran.. semoga keja baru dpt diselesaikan... amin..

buka pose semalam kita org masak . menu sempoi je.. ikan masak kicap ngan sayur bayam merah tp bila makan reramai tu yg selera..tambah lak ade sambal tempoyak.. pedas pun pedas la asal kan sedap huhu lawan lak ngan ikan terubuk masin.. pergh menjilat jari sumernye...
sahur lak lauk ikan bilis goreng + ikan terubuk masin lagik huhhu... sib baik dah masak malam tuh.. kalau tidak misti tak sempat nak masak.. sume tak sedar...

ari ni mintak kak su buat kuih buah melaka hhhuhu kelakar semalam sumo tecengang bila aku mintak kuih kelopong. kalau kat nogori owang panggey kuih buah melaka = onde onde tuh kuih kelopong heheheheh . huhu aku ni ape lak dok pikir menu buka pose je..huhuhu
selamat bebuka kat koranng sumer ....

nota kaki ayam :

  • Hikmah dah abih ... semalam prus gak sebab ujan ASTRO nye service kejap ade kejap tak de... sib baik dapat gak nengok walau teganggu.. setelah puas melawan cakap kak su nak onkan tibi hhehehe kak su i lap uuuuuuuuu
  • tadi dah stat beli barang2 tuk projek muffin korang doakan aku ngan CHIK@ SITI bejaya ekk.. tq kat membe2 yg menyokong.

14 comments:

rItA aZwAnIe said...

huhuhuhu..
beh nyer bukak pose rmai2.aku smlm bukak pose dlm keta jer.
bln pose nih opis aku stil blk kul 6.
smlm jam plak on da way blk.
dr cheras ni smpai bangi..
letih btul..
uwaaaaa...
ckp kt ct jgn lupe muffin aku..
XTRA CHIP tau...
huhuhu

YatT'S said...

alahai nanie cian nye ko .. biasa arr kompeni ko banyak chinese kan .. muffin tu aku ingat nanti aku ckp ngan ct ko nye extra chip.. ko nak chip yg bape 64k 128k 256k huhuh kami dah beli dah skit skit barang ni nanti ade la.. nani nanti mai la buka pose kat umah kami...

YatT'S said...

alahai nanie cian nye ko .. biasa arr kompeni ko banyak chinese kan .. muffin tu aku ingat nanti aku ckp ngan ct ko nye extra chip.. ko nak chip yg bape 64k 128k 256k huhuh kami dah beli dah skit skit barang ni nanti ade la.. nani nanti mai la buka pose kat umah kami...

zek said...

ehem budak bulat. ko ngna kak susu tak mo ajak aku buka skali ke buka kat umah ko yg ber'antu' tu. ;))muehehehe

anakomak said...

kueh kelopong ehehhe... alahaii... :p

aniwei.. erkk sumer pakat nk bebruka kat umah yatt,. erkk psstt boleh join skalik?? meuhee :D

Noushy Syah said...

yatt's ..mestila posa...nak joint iftar...tp camne ek???

YatT'S said...

To ZEK : oik zekk ado ko bulan poso ni den ingek dah kono ikek..huhhuhu tak malu mai arr zek oi.. bawak makanan buko poso sekalii :D

TO Anak Omak :
anak omak okeh...buleh datang zek tak buleh..

TO Noush :
iftar tu aper he..he..eh.e.. tak paham la

zek said...

amboii. aku tak leh dtg ehh? bulan poser pun kedemut taik idung mashen. mana ehh nombo tipon kak susu? nak kenen2 sama dia supaya ngajak aku :))muehehe

YatT'S said...

huhuh mano leh bagi kalau ko nak tepon dio tipon nombo den nanti den pas kek dio ckp mo ekau. tp sekarang kak su mc ado kek umah

zek said...

umak aiii. ossah ehh kodomut.

zek said...

lupalah mau pesan. kim salam sama kak susu. sian sama dia ehh. mc plak. ako ingat ngko yg mc.

YatT'S said...

aku ni pun dok tebesin besin... idung ni tesumbat dah.. ikut kan ati nak tido je... tp apa mau buat... nanti balik den sampaikan salam ko kat kak su..okeh
nanti la kok kita org buek open house ko insyaallah di jomput ekau seisi keluargo ... adoihaii selemo selemo enggak bisa tahan dah nihh

Masy said...

bile nk kasik akak muffin tu??da terasa-rasa kat tekak da ni..kekkekekekek..

YatT'S said...

huhu kalau nak mai le umah :D