Friday, October 07, 2005

hari paling tak selesa buat aku...

arghhhhh menciknye selsema la plak... apa mau buat... sume menda nak buat rasa tak beh kalau buleh nak balik tido je.. huhuhu kak su pun dah tak larat.. aku ni misti bejangkit dari dia... tp dia tak pe arr mc dah kat umah tuh...
aku ni aiyohh dah la sejuk aircond nye...beku dah rasa jari jemari ku ini... ni yg exercise panaskan jari kat blog nih huheueheuh . nak kata demam aku tak rasa demam just selsema yg agak teruk pah tu batuk.. yg tak laratnye asik tebersin je.. mintak maaf la kat member seopis kalau rasa mengganggu ketenteraman...

ermm ikut kan hati malas nak updated blog tp ade permintaan dari pupu aku si chik tu suh masukkan gambo kuih kelopong (onde-onde) yg kitaorg buat semalam . biasala kerja sama ramai ramai..

tu dia gambo kuih kita orang buat...
gambo sebelah tu sessi ke 2 punye yg digote (kata org ganu) kul 11 malam huhuhu oleh aku betemankan ct
memula ok je normal size (walaupun tak sekiut yg kak su buat masa makan buka tuh) lepas besar skit yg paling besar tu last sekali huhuh dasat tak dasat...

tu ler lambat sangat nak sambung sebabnye dok bekira kira pasal projek muffin tuh..
hopefully projek muffin tu bejalan lancar....


aihh makin perit idung ni selepas di tenyeh tenyeh ... konfem plan aku nak ikut kak su pi kl di batalkan
tak larat arr.. lain kali arr pi carik kain tuh...

ari ni siti berusaha menelepon sume hotel nak dapatkan quotation tuk annual dinner nanti. tgh selsema ni aku amik kesempatan suh siti yg call maklumla nak cakap tesekat sekat dah tu sengau lak huhhhu
sori ct.. sape suh ko sebut nama aku masa meeting tuh huhhhhu

k lah aku dah semakin tak tahan ngan penangan selsema ni besambung kemudian


10 comments:

rItA aZwAnIe said...

walo pn size die cm xcomel..tp mcm beh jer...huhuhuhu...nnt buat lg ckp kt ksu.cian ko kene seseme... huhuhu..minum oren...oren campur bijik2 cm telo katak tuh..:)

YatT'S said...

nanieeeeeeeeee
menciknye selsema.......
weii nanti datang buka sini ...
minum oren + telo katak ermm
kita org buka minum air teh o panas la.. siap beli stok tuk sepanjang ramadhan lagikkkk

tp nanti aku nak carik arr telo katak tuhh.. sedap nye nanie minum ngan air sarip...

weii ct kata muka aku dah merah huhuh tangan sejuk badan panas

weii siirius nak ikut aku balik kg...????

Noushy Syah said...

yatt's ..kg u kat mane?emm nak ikut jugak bole?Ade abg tak?hahhahha..

rItA aZwAnIe said...

huhuhu..seriiiuuus ar.rendang maman ngn masak lemak cili api.. sedap nyer...

huhuhuhu..
jgn lupe air oren.vitamin c..

YatT'S said...

noush : umah parent yatt kat bahau la n.sembilan.. abg ade tp tak bagus hahahhahah bulan pose ade ke kutuk abg sendiri muhahahhahahha


nanie: weii bila ko plan nak ikut.. adik aku balik ari sabtu ari bawak kawan dia jugak..huhuuhh cam dah jadik kewajiban dia balik kg misti ade kawan ikut huhuhuh
ko pikir bila nak balik nanti aku bg tau mak aku suh masak sedap sedap huhuhu

Noushy Syah said...

yatt's...hehhehe blum cuba blum tau ...

sheila said...

Hi i liked your blog checkout our site at Tai Chi its for peoples health by doing Tai Chi

Masy said...

da elok ke belom ni??kemslm aa kat abg ko ye yatt..kakakakakaka..dgn ucapan selamat berpuasa n beraya..wakakakka..!

YatT'S said...

aiyoh kak masy cam noush gak kekk.. nanti den sampai kan.. sy ok dah skit

Anonymous said...

Excellent, love it!
» »