Monday, October 03, 2005

haluuuuuuuu evebodii!!!!!!!!

haii ape kabo sume.. cam ne weekend korang.. mana yg pi gathering MSJbox tuhh... misti besh kan.. jeles oooo nengok gamboo tuhh huhuhuhuuh kalau aku ade misti aku malu malu kamben kan.. ct..kan.. insyaallah next time korang buat aku juin kalau tarak halangan.... huhuhhuuh

ermm ari sabtu tu aku balik kg.. cam besa arr sesurang.. tunggu bas dari kul 9.00 last last kat 9.45 baru la mai.. dah tu adat la kalau dari alam megah bas penuh ngan makhluk import.. ckp arr nak dari mana Bangladesh.. indonesia..nepall.. vietnam sume ade.. dalam ramai ramai tu tup tup aku nampak kak ton + husband dia.. aik???????? asal naik bas lak? ghupe nak balik amik kete kat kg tu saje naik bas. huh bagus gak at least ade gak teman.. ari sabtu tu okeh je.. asal sampai kat tempat bas ade je bus dah tunggu .. sekarang ni aku lebih suke amik bas dari KL-Seremban pah tu dari SEremban ke BAhau. sebab dah malas nak menapak ke pudu.. kang penat je jalan sampai kul 11.00 am tiket ade kul 2.00 jenuh nak tunggu..

aku sampai umah lebih kurang kul 3.00 lebih.. cam biasa tarak orang mak je yg ade.. tu pun dok tgh menjahit.. (bila la aku nak pandai menjahit huhuhhu) aku sampai je mak aku tanya nak ikut balik kg tak?? ghupenye Induk aku wat kenduri.. huh tak larat arr plak.. so aku ckp tak mau ikut penat beb.. ye lah esoknye dah nak balik S.Alam balik.. bila ayah aku balik dari keje diaorg terus balik kg.. Pukul 4 lebih along aku plak balik... sib baik sebelum hujan lebat.. dua kali gak.. black out.. yg kali ke dua tu aku seram sebab nampak cam percikan api je kat suis elektrik tuh.. lepas ujan brenti suh along onkan balik sib baik tak tebakar.. huh malam tuh aku tido awal giler.. kul seploh dah tido pasal mogok aku nak nengok citer lain along aku nak nengok bola..
soknye kul seploh mak aku dah bising kul berapo nak balik.. biasa arr dulu aku suke balik awal. sekrang aku malas.. kul seboleh tanyo laie.. bila kul doblas mak bising lagik.. aku kemas arr barang.. siap siap.. suh ayah aku anto ke bahau. tepon kat tempat keje ayah aku.. ade lori minyak baru sampai.. sib baik sempat gak.. kalau minyak tu sampai lambat konfem aku kena naik bas.. dah le ari nak ujan.. cian kat ayah aku tekejar-kejor nak cepat closing tuk shift pagi..

on the way tu dpt mesej dari ani.. ghupenye tu mesej semalam baru smpai maklumla umah aku tarak line hp... pakai la maxis ke celcom ke digi satu pun tarak.. hp canggih manggih sume tak leh pakai.. si ani pesan soh bawak belimbing.. ngan lauk puyuh.. sume tarak.. pokok belimbing dah gondol ayah aku dah tebang segala dahan kat blah atas tu... puyuh tarak gak.. yg ada rendang mamam + ayam di ulang Rendang maman (NANIE jgn meleleh air liur ekk). ngan buah jambu batu je.. duku pun tak de gak.. banyak gugur kata mak aku huhuh so aku bawak je la ape yg ada..

jam 6 lebih sampai s.alam... aik????? tekejut aku ade kemah kat umah jiran sebelah tuh.. hah misti auntie tu dah mati ke meninggal ape ekk pekataan yg sesuwei tuk non muslim nih... memang sahh kat umah kita org ade terikat riben merah tulisan cine sume pintu pagar tu ade terikat riben tuh.. lepas maghrib depa start upacara sembahyang depa kot.. bising.. lama gila depa doa.. tak tau la doa ke nyanyi ke.. tp dengar bunyi loceng ngan ketuk ketuk. ..cam lam tibi tuh.. mau lebih sejam.. kami tak pi jenguk pun?? lepas ni konfem tade dah owang betepuk tepuk tangan waktu maghrib.. malam tu lampubalkoni depa pun dah tak nyala dah .. dah smpai ajalnye.. selalu nampai cam sihat je auntie tu pi senaman tai chi tak sangka rupenye sakit..

Sume ajal maut di tangan AlLAH SWT..

oh yer tadik lucnh makan pree ade farewell party tuk trainee lawak la amiri nye speach...
picture will be added soon after kak zuli transfer all the pic's to pc

6 comments:

Anonymous said...

Alot of interesting comments on this blog, I was searching for some doctor related info and some how cam across this site. I found it pretty cool, so I bookmarked. I'll really liked the second post on the front page, that got my attention.

My site is in a bit different area, but just as useful. I have a penile extenders related site focusing on penile extenders and mens health related topics.

rItA aZwAnIe said...

huhuhu....
nak rendang maman yatt....
huhuhuh...
mleleh dh air liur nih....
huhuhuh...
tp mlm nih xleh gi SA...
aku takot drive sengsorg..huhuhuh..
nnt sok nk keje...
huhhu...
raye jgn lupe bwk lg...
rendang maman....

YatT'S said...

huhu rendang maman ade lagii aku tak makan lagik arr.. ade lam peti ais lagik...semalam aku makan nasik lemak tu yg tak makan lagi tuh...

YatT'S said...

ape aku cakap tah huhuhuhu

aishah said...

huhuhu yatt..huhuhuhu..er macam beruk lak gelak hahahaha

YatT'S said...

gelak tu biar versetail muahhahahhahaha huehuehuehue huhuhuhuuh