Friday, December 30, 2005

makan-makan again?????

kalau sebelum nih..dah nengok kat blog cousin aku si SITI pasal buat kek..
ari aku pun nak citer yg sama tp kali ni lain skit.. kali ni kena buat cantik cantik... ade toping cam yg jual kat kedai.. pening gak paler aku ngan ct nak pikir...

ni sebelum di buat topingnye.. kenapa 2 layer sebab acuan nye kecik je biasalah umah owang bujang pekasasan tak cukup........


Ni plak selepas di buat topingnye.. just hias ngan hirisan coklat je...

senang.. tak le cantik mana besa la first time cube dengan bajet yg ciput :D


ni close up skit

ni la dia hasilnye dari tangan yg tak bape kretip.. sib baik chef CT punye kek sedap heheheheh..puas hati bila kengkawan kata ok.. thank u kat kak siti ... tanpa mu tak tehasil la kek tuhh... kek kat atas tu kak siti yg sponsor bahan bahan nye.. heheheheheheh

ni plak kek kita owang beli tuk makan makan opis sempena ULANG THN WaJa ke 9 & keberangkatan our BIG BOS ke Mekah menunaikan Fardu Haji

patutnye kat kek tu tulis ke 9... tp kami tak jadik tulis bila si ct kata kat bukit merah dulu ke 7 takkan kali ke 9.. tp yg aku dengar kak dila ckp ke 9.. last last amik keputusan tak tulis angka tuh... hehehheheheh

Nota kaki ayam : bila nengok kek tu teringat budak yg aku jumpa masa kat kedai kek tuh.. comelllllllllllllllllllllllllll sangat........ sambil tangan dok menulis sambil dok cuit pipi budak tuh.. sib baik mak dia tak marah... budak tu plak dok senyum je.. pipi dia kental.. sedap cuit.. ehhehhe akak budak tu sengih je nengok aku ngan ct duk cuit adik dia hehehehehheh...

4 comments:

Moiselle Emma Lily Nyquistisca said...

alamak,yatt!sodapnye kek anda!nak ler sket!

YatT'S said...

:D tq tq.. tu sume hasil keja tangan chik yatt tulun skit skit je...

Masy said...

yatt, takmo watkan kek utk bday akak ke?? hohoho..xde kek aa bday akak tawun ni..

Anonymous said...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! Blackberry web client rogers luxery rental cars texas Laser treatment for cellulite enterprise rent car rental coupons Unlimited mileage rent a cars in new casino game blackjack cheap car rental new york http://www.kitchen-lighting-0.info/rentalcarslorne.html best video games