Saturday, January 28, 2006

nak letak tajuk ape ekk???

allooo sume...
ari masuk opis sebab halfday.. pas ni nak terus balik kg..yeahhh
to my friends yg nak melansungkan perkahwinan cuti nih:

ARJUNA PICISAN : Selamat pengantin baru.. jgn bersedih lagi.. semoga arjuna akan sentiasa berbahgia dengan isteri hingga ke akhir hayat.

WARY : Sori kawan aku tak dapat pegi umah ko jauh sangat kat kelantan tuh.. lagi pun 2 hb aku keje. insyaallah tak aral kalau masa aku pi jenguk ko kat kenduri belah husband ko. ko pun tak kisahkan memana je. Selamat pengantin baru wary.. tak sangka sorang demi sorang bekahwin.. nanti dah kawin jgn buat perangai gegila cam dulu ekk wary...

AMIR : ermm selamat pengantin baru. semoga berbahgia hingga ke akhir hayat. nanti dah jadik suami tuh jg elok elok umah tangga.. tak sangka ko kawin cepat heheheheheh sib baik tak sama tarikh ngan wary...

cukup citer kawin..
ari ni baru nengok blog tak sangka plak yg junaidix nye msjbox tak bleh guna buat masa nih.. so noush pasal new shoutbox tu nanti yatt masuk kan arr ari ni tak de masa arr masuk opis pagi pagi je ade meeting dah.. ni pun curik masa skit.. (ooppss boss *sambil angkat tangan* ngan marah kejap je )

k lah.. happy chinese new year ... x-specially to pei tee.. gong xi fa cai...

dan selamat bercuti tuk sumer...

4 comments:

mama tasya said...

haff a gr8 wkend ahead ya..njoy!! n salam hijrah 1427H

meen said...

yatt..happy weekend and happy holiday..bila la tagboard tu nak baik ya..

meganharolds66125040 said...

I read over your blog, and i found it inquisitive, you may find My Blog interesting. So please Click Here To Read My Blog

http://pennystockinvestment.blogspot.com

Rilyna said...

apsal takleh? dah register ke belum oggix tu? dia send activation code dlm bulk folder tau.. cuba yatt cek dlm bulk folder tu.. mesti ade punya :)

kalau yatt guna yahoo, cek dlm bulk folder

kalau guna hotmail, cek dlm junk emails..

okeh! try cek..