Saturday, January 21, 2006

helloo i'm back..

huhu dpt gak buat posting.. baru beberapa hari rasa cam setahun je.. ghindunye kat blog nihh.. lepas buat posting ni tak tau la bile plak dpt nengok blog ni lagi..

3 first day tu okeh la sempat gak masuk opis blah malam. sekarang ni tak sempat dah.. kena kuar awal pagi.. menapak la aku ke bus stop tuh sesowang pah tu bila tiba kat 4 bus stop seterusnya baru ade kawan..
nampaknye tuk tempoh 3 bulan lagi kena la cam tuh.. bg aku naik public transpot ni no problem sebab dah tu je pengangkutan yg aku ade. tapi yg tak tahan tuh bila.. kita dah penat.. hari pun dah malam.. perjalanan pun jauh gak .. (kl ke s.alam tuh kalau dok lam bas rasa lambatnye nak sampaiii... tambahan plak ngan muka2 seberang 2 berang yg ramai aku seperti di negara asing) tengah tesengguk2 tahan ngantuk & penat bus yg baru stop amik passenggers tak begerak begerak.. aik.. sudahla jgn rosak terus.. penat la si drebar bas tu tekan minyak baru gerak.. tp bila nak gerak tu rasanya macam nak gugur jantung dia punya impak.. yg bediri pun cam nak tegolek.. (alhamdulilah dpt duduk) . asal bas tu berenti je dah tak leh jalan.. kat traffic light tuh yg merah dah hijau tak jalan gak.. pah tu merah lagi n hijau balik baru buleh jln.. bila dah masuk s.27 nih stop je terus tak bejalan.. nasib baik la kakak kawan aku tuh buleh jemput.. kalau tak aku tak tau la cam mana.. dlm kawasan perumahan tuh bukan nye ade teksi.. nak menapak jauh giler.. tu la pengalaman first day kita org naik bas pi "outstation" bas rusak...
semoga hari hari akan datang akan di permudahkan perjalanan...

aku tak sanggup nak harungi 3 bulan lagi kat tempat client tuhh boringgggggggggggggggggg
penatttttttttttttttttttttttttttttttttttt....... peningggggggggggggggggggggggggggggg
tp satu aku suke.. makan kat sana murah banding kat area opis aku... izzy cafe mahal giler..
sesungguhnye aku rindukan suasana kat opis.. desktop aku.. uwarghhh tp nak wat cam mana dah keje...... kena la harungi jugak..


nota kaki ayam : masih bingung ape keputusan harus di ambil ????????

11 comments:

Masy said...

ciannye dier....saboo jela ekk!?

Wirawan Terulung said...

waaaa...bab makan murah, bukan main suke erkk?? kalo mcm tu bleh lar banjer Wirawan Terulung makan. huhuhu!!!!!

alar, 3 bulan jer...pejam celik, pejam celik....nanti habis lar tu. huhuhu

YatT'S said...

kak masy: boringggg giler

wirawan : nak banja buleh.. meh dtg bangsar...
3 bulan bagaikan 3 thnnnnnnnnnnnn

kuncup said...

aduh yatts.. 3 bulan~???
sabar~!! sabar~!!! keje camtu lar
tp bleh ingat tempat makan tu.. *senyum*

YatT'S said...

hahahhhah tu la kuncup bowinggnyeee

anoushka radzwil said...

yatt's..patut arr xnampak!!! hey, amazingly, rasa rindu dgn yatt's bila xnampak dlm tagboard n0ushy tuh....apa2pun saba ajelah..hiksss, nti dah habish kita celebrate ok!!!

mama tasya said...

elo...lama xjenguk2 kat cni..apo kabar?

Noushy Syah said...

yatt's...install le mana2 cbox ..ishh windu arr xcembang dgn yatt's....

meen said...

yaaatttttttsss.....

YatT'S said...

noushy : yatt pun windu gak nak sembang ngan noushy..... shoutbox tu nanti lah...

mama tasya: baik alhamdulillah baru elok dari selseam

meen : iyerrrrrrrrrrrrrr kak meeeeeeeee

Anonymous said...

Keep up the good work » » »