Monday, June 19, 2006

Kisah di ujung minggu..

sabtu
kawan aku Nanie datang sini melepak kat umah aku.. n dia nak amik cake yg dia order.
memula aku ngat dia nak sampai lepas kul satu.. last last smpai awal.. tepaksa la dia menunggu aku kat opis.. lunch tak tau nak makan ape aku bawak dia pi kfc je.. akhirnya aku dpt carik buah ciku yg dah lama aku idamkan.. sedap sungguh...
petang tuh boring tak de wat ape nanie layan citer long kong.. aku membuta hahahah pasal dah nengok citer tuh.. sedor2 dia dah abih nengok..
lepas siti balik baru stat wat deco cake si nanie nih.. ni la hasilnye

ermm aku tak telibat masa dia org letak bunga tuh.. suke betul nengok gambo tuh... dengar komen dari nanie pun syok je..

pesanan tuk nanie: cantik arr gambo guna cam ko kalau akunye cam konfem kelabu asap..

malam tu layan world cup portugal lawan iran... yeahh portugal menang...!!!!!! sian iran... match kul doblas tu aku nengok skit skit Ghana lawan czech .. nengok smpai minit ke 60 lebih.. sambil dok tunggu kain lam mesin basuh.. alih alih telelap.. huuhu sib baik ade housemate yg bangun tutup tibi..

ahad..

dok memasak awal lagi sebab nak nengok AF4..

asal la si rich keluar.. napa tak si koboi tuh heheheheh

lepas abih konset AF ajak nanie pi kedai nak beli brg nak wat kek.. on the way balik tuh aku ckp la aku tak penah drive kat jln tuh.. slalunye dari opis ke umah je.. terus dia berentikan kete kat tepi bustop .. suh aku bawak plak.. aiyohh.. tak pe belasah je.. aku ngan konfiden bg signal masuk kot simpang opis supaya dekat skit nak balik.. alih si nanie suh ikut jln jauh skit.. cet.. aku pun bawak la.. masa nak kuar simpang tuh. aku konfem nanie cuak.. siti ape tah lagi.. sebab nye aku pun cuak gak rasa cam laju ja... huhuhu sib baik tarak kete.. masa nak wat u-turn pun kelakar.. dah la telajak tak lepas nak pusing.. siap kena undur dulu hehehheeh misti nani cuakk sekali lagi sib baik jln tak da kete hehehehehe alhamdulillah smpai umah.. heheh

petang n malam dok buat kek tuk kak yu plak.. ni salah satu hasilnye.. cet tak leh upload lak.. kalau nak nengok korang pegi la kat blog cake kita owang ekk...

adios...

2 comments:

MZ said...

oit. ko pun x suka pada koboi tu ehh? apo2 pun... afundi sama azila:D

YatT'S said...

hahah iyo afundi zila ....