Thursday, November 30, 2006

rasberry..


Setelah sekian lama teringin nak makan akhirnye dpt gak rasa. Selalu bila dok nengok rancangan masak memasak kat channel travel & living Astro geram je nengok dia org petik fresh rasberry kat pokok. Kebetulan kat giant permata tuh dah ade jual ape lagi beli la sebab nak rasa. Blueberry ngan fresh cherry pun ade tp mahal sangat huhuhuhu so aku beli rasberry je hehehhehe

ni dia...

sebab terlalu exicted nak tau rasa dia mcm mana.. dlm kereta lagi aku ngan siti dah belasah hehehhe

nak tau rasa dia??? aiyarkkkkkkkk masammmmmm heheh tp puas hati dpt gak rasa heheheh

Balik tuh makan dengan aiskrim vanila yummmyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

tu je citer aku

babaii...

5 comments:

blue_cherry said...

hi, kunjungan dr GEJU.

Manyak cite pasal makanan jer nih, he he..

Geram plak tengok rasa nak strawberi plak..

YatT'S said...

hi blue cherryy
hehhe dah tuan punye blog suke makan makan & masak masak..
hehehhe

HE said...

yatt...aku mkn kek chill tuh sampai batuk-batuk...almaklumlah kek aiskrim...: bukan salah ibu mengandung..silap...bukan salah pembuat kek...heheh

YatT'S said...

huhu cian hang he dah la demam ekk.. iyer betul aku setuju banget bukan salah pembuat kek hahahahahahh

puteh seroja said...

wahhh.. sedapnya kek...