Wednesday, March 28, 2007

HAPPY BIRTHDAY CT!!!!

HAPPY BIRTHDAY TO YOU!!!
HAPPY BIRTHDAY TO YOU!!!!!!
HAPPY BIRTHDAY .......... HAPPY BIRTHDAY...
HAPPY BIRTHDAYYYY
TO
SITIIIIIIIIIIIIIIII
HAPPY BIRTHDAY TO YOU..........

dengar sini siti noraishah...
mulai hari ni ko dah 25 tahun

ko dah tua!!!
aku masih 24 lagi hahahahh

sorii kek semalam tak cantek!
tp TIKA suke!
nak munger!!!
hikk hikk hikkk

okeh cousins hepi birthday..
all the best in future..
may Allah bless u..

semoga mendapat kekuatan
untuk menghadapi ur "monster boss"
ahakss dia baca tak blog ni...
muahhahahahah


4 comments:

aishah said...

weii penat aku tai p weii asal kene verify email plak isk2....hampeh tul....

tq..tq..aku baru ej baca ni ko nye blog...sebab pagi2 semalam aku bukak takder entry pun....hehehhe mekasih la kek yang cantik tu..sapa kata tak cantik...cantik.....

hahahah dah la masa beday ko ko deco sendiri sama2..yang akunye kek ni aku tolong sket je sian kat hang....

Ni kat opis aku kak nasrahbawak kek lagi ek oren..hehhehehe siap bawak nasik lemak mihoon...aku plka naik malu.....

weii nak buat ke ar kek monster tui???aku rasa takpe kot buat yang love kecik je..kita letak roses penuh takyah daun...krim nipis je la sebab bunga tu banyak dah krim...ok tak?jhuhuhu esok pagi dia takde opis aku ingat nak masukkan terus kat bilik dia...biar petang dia masuk tengok ada kek....hehehe

biar la dia garang2 mana pun...aku ikhlas nak bagi dia kek...bukan kipas....

YatT'S said...

oit.. ko nak buat ke..
barang banyak takde
magerine susu (both pekat n cair) krimwell sume tak de.
aku nak beli tak de cash muahhahahahah tak gaji lagi muhahahahahha

Anonymous said...

wei! hari jadi aku 23hb mac! mane adiah aku? :P

zam(sendu-sendawa.blogspot.com)

angah said...

hahaah lambat bg tau tak de hadiah muahahhahahah