Wednesday, March 07, 2007

Tag : Show Me Ur Desktop !!

Tag : Show Me Ur Desktop !!

Kuncup tag aku ...!
walaupun aku ade keje tp buat gak la ... muhhahahah

Kata Acai " desktop, arrangement, resolution mengambarkan tingkah laku kerja seseorang"
benarkah?

kuncup ni desktop yatt guna sekarang:

Resolution : 1280 by 800 pixel (right clik/properties/setting)
Laptop, LCD or CRT monitor : Laptop
Been using this desktop since : dekstop, since i used this laptop.
wallpaper since this morning hehehehh
(aku suke tukar wallpaper! bulan ni je dah 3 kali tukar tema pilihan aku "nature")


Kaedah (sape yg tak tau) :
Hit "Print Scrn" button (sblh F12) > paste kat paint/adobe photoshop..:)

aku nak tengok desktop :

1. kak meera
2. Nizienia
3. kak retna
4. meero
5. Romzie

Tell em' that u already tag them..pastu suh bagitau korang bila diaorg dah buat

7 comments:

meera said...

yatt jahat! suka tag org huwaaaaaaaaaaa :p

kuncup said...

amboi..
sebulan sampai 3 kali main tukar2 desktop ek..
tu tandanya yatt.. takder kerja
bos~!!! tgk tu, yatt takder kerja~!!! kik.. kik.. kik...

YatT'S said...

kak meera: buat jgn tak buat..

kuncup: hahahah ala kuncup nak tukar wallpaper bukan payah sangat.. kalau jmpa gamba yg kita suke mouse tuh click kanan choose set as desktop background.
wallahhhh!!
enjoy new wallpaper.. heheheheh

Masy said...

heheh pon suka tukau2 wallpaper... hehheheh

TrudgeAlongMyNothingness said...

heee..tukar wallpaper slalu ke tukar theme kamu ni..

aku suke tukar theme dulu..guna sytle XP..tp pas dapat theme crystal xp..dh tak tukar2..just wallpaper je tukar...

dolpin..aink..aink..busshhhh...

YatT'S said...

kak masy mai kita main tukar tukar maaii hheheheh


trudgealongmynothingness (mak aiii panjang ehhh)

den suke tukar wallpaper arr.. theme pakai je yang ade nih... kalau jmpa gambo menarik terus je set as desktop background.. heheheh

YatT'S said...

trudge bla bla...
den baru paham ape ko maksudkan tema tuh... misti ko kopiuh.. tema pilihan aku tuh maksudnye jenis gambar.. or paveret pic den la... heheheh