Tuesday, May 15, 2007

bencikkkkkkkkknyeeeeeeeeeee

si itam di cederakan lagi...
aku mencikkkkkkkkkkk
sape la yg dengki nihh
kot nak prektis melukis pi la cari tempat lain..
asal keta aku jadik mangsa ..........

mencik........mencik...........

ape salah aku buat ekk?????????

10 comments:

nanie said...

aku rase kn diorg tu jeles sbb ko ade itam yg menawan tuh... diorg xde duit nk bli itam.....

cobe ko tuko tmpt paking itam tuh.... sbb nampak gayenyer cm org kt sekeliling itam tuh cm xreti jek nk reverse/paking kete.... tu yg smpai langgor itam tuh....

YatT'S said...

ermm tah la nani tu parking depan umah pun calar balas di buatnye..

cukup dah 4 sisi keta aku cedera..

bonet depan (terbaru org blajar melukis)
pintu belah kiri (aku buat sendiri)
pintu kanan (orang belajar melukis gak)
bonet blakang ( aku buat sendiri)

mencik aku weii..

nanie bila ko nye majlis??
habak kat aku meh..

nanie said...

apesal org kt umah ko nih gatai-gatai tgn diorg eh??? cube ko letak 1 black board kt kete ko 1... tgk die conteng kete ko ker conteng black board tuh... jgn luper buh kapor tulis skalik..

aku insyaallah 18 nov
hehehe...
bakpe mung?

13may said...

hoh! keta kena toreh ker???

alahai...kesian...

salam;)
saja mai ronda ronda!

YatT'S said...

nanie: aku tak tau la nape weii.. aku rasa kalau letak black board ngan kapur pun dia org pilih keta aku kot.. memang hampagas tau orang yg tangan tak bedung tuh...

18 nov tunang ke kawin terus...
sedeh arr sorang sorang kawan aku dah nak kawin.. sib baik ade nurul lagi ade geng sob .. sob...


13may:
ni dah kali ke2 kena..

nak nangis rasanye...

anyway salam kenal..

penah gak baca blog awak menarik entry2nye :D

Mienamei said...

aku pon penah kene..bengang tol..dah aa panjangg giler..eeii rasa kalo dpt tuh nak ajer aku tibai puas.. duet pon kate hi hi bye bye..

***You've Been Tagged! Sila ke blog ;) salam ukhwah :)

aman said...

ingatkan nama kucing tadi, tapi rupa-rupanya kete.. :D

YatT'S said...

mienamei :

tu la.. memang siap la orang tuh..

salam ukhwah gak :D


aman:

yup kereta la ..kucing.. tak berani arr

Masy said...

huhu tingat kat Fahrin yg telah dicalari dua thn lepas. huhuhu sedih sedih sedih sedih bodoh banget sape yg wat tuh bodoh doh doh!~

YatT'S said...

memang sakit hati kan kak.. :((