Monday, May 21, 2007

kek yg hampir membuatkan aku pitam..


Disebab nak menyiapkan order tuh aku tekejar kejar. Cian kat aku tau Siti kena buat SESOWANGGGGGGGG........ kejap pasar malam kejap giant last sekali carefour balik.. ekceli lucnh break pi jenguk c4 tp ingat nak servay p.malam dulu. so tak beli sudahnye ke situ jugak..

Sib baik kak jie setuju nak kek coklat. kalau ikutkan aku nak kanselkan je. penat betul minggu tuh ngan keje opis yg banyak. dah la rabu malam tuh aku ngan kak su pi diskusi ngan client abih kul 8.15 pm. cian ibu su.. dah la pegnant.

Balik je dari c4 smpai umah dah kul 7 lebih. bancuh dulu coklat.. pah tu biar sejuk n pi setel ape yg patut. lepas tuh baru bancuh adunan.. mula kukus jam 8.45 sementara nak tunggu kek masak layan tv dulu.. pah tuh sempat online gak :D.

bila nak deco ni aku suspen. maklum la aku SESOWANG .. pah tuh tang cream tuh aku suspense. kali ni aku guna fresh cream.. dah la suhu panas kat umah tuh.. maunnye cair..
sahh memang cream tuh tak jadi sangat.. mcm yg aku blajar dulu.. ape nak buat teruskan je la.

kul doblas Siti sms tanya dah stat deco ke lom. aku tak bls teruskan je keje.. menciknye guna fresh cream ni cair.. tak cantek comot jadiknye..
sudah nye kul 2 pagi baru siap.. aku amik gambo sekeping je guna hp buruk aku. merajuk kek comot.. siap je jam jam tuh gak aku sms siti ngan kak su kata kek buruk tak cantek .. memang comot gila...........

soknye kat opis aku siap ckp ngan zaza. nanti zaza bwk kek tuh naik opis akak nak lari.. huhuhu
masa aku tunjuk ngan zaza dia kata okeh.. ngat nak lari tp dah stuck kat situ.. tahan je la..
sib baik dia org sume kata okeh.

ape ape pun time kasih kat kak jie. sebab sudi tempah kek ngan kita org walaupun tak dpt buat kek stoberi tuh.

thank kat fatah for da pic kat atas tuh :D

15 comments:

meera said...

nak kek.... nak kek.... cedapnyerrrr nengok kek tu...

YatT'S said...

nak kek buleh buleh.. mai sini

nanie said...

aku tgk lawo jek kek yg ko buat.... ade comot pong....

ke taste aku ni yg xbest???

YatT'S said...

dalam pic nampak okeh.
tapi kalau nengok dekat comot aku nye krim tuh... pah tuh corak kat atas tuh kembang je tak kemas.

nanie said...

huhuhuh...
ic...
yatt jgn loper kek utk aku nnt....
prektis dr skang ek...
heheheh...
aku nk bentuk lep-lep tuh

Jie said...

wahhhh.........teruja tul tgok kek dlm blog ni....dok telan ayark leoQ je ni...leleh kat kebod ...hik..hiks

YatT'S said...

nanie kek tuk ko dun warry... lep lep okeh set nak wat 2 tingkat 3 tengkat.. buleh punye ehehhehehe
tp selamat ke nak smpai raub tuh heheheh


kak jie.. jaga2 jangan leleh ayak liur tuh.. malu kat anak anak heheheheh

13may said...

oh! patut la....

MZ said...

psstt .. dah berumur worang tuo tu ekk? cubo ko tanyo an mo dio .. keto mercedez tu dio wasiat kek sapo? :D isk isk isk

YatT'S said...

13 may.. ape yg patut?


mz.. mercedez puteh tuh dah jual kat partner baru dia dah pakai merz baru.. lagi sporty woooooo

Masy said...

aiyaakkk temptingnyeeeeeeee~

aria ayumi said...

huwwiiiii kek yg dasattt!!! ni klw tuan aji tu sentap sengsorang, mau termuntah die. uhuk.

salam tuan umah :D

YatT'S said...

kak masyy jgn smpai leleh air liur..

salam aria
tn haji tak makan bnyak tp staff dia yg belasah banyak hheheheh

HE said...

elo..lama tak ke sini..pe kabar busines... nampak nye kerja bertambah buzy..apa lagi buka kedai la...

YatT'S said...

hi HE.. memang lama awak tak mai sini.. bukak kedai.. belum buleh lagi... belum cukup ilmu.. modal pun tak cukup :D