Thursday, May 24, 2007

kebizian melanda..

sekarang aku baru terasa kesibukan bekerja kat sini..
dah la list job yg menanti banyak
keje yg in progress plak banyak menda nak kena betulkan..
Sakit jiwa je bila nengok... mcm mana nak kejar target??????
arghhhhhhhhhhhhh tensiiiiiii
dateline nak kena kejar...
nak kena consult client ..
meeting...
training...
jadik along bukit beluntung ..
oooooo pening x 88 juta...
dok ulang alik hq office & client office..
penat.. pokaiiiiiii
duit minyak n tol. ermm tingat plak kat toll gate guy yg ensem muhahhahah
bila penat2 dpt cuti mata hikk hikk hikk

bila mikirkan bos yg nak cuti besalin nanti
adoiii pening balik.............

Tambah plak sekarang ni cuti sekolah dah stat..
cam besa tiba musim org kawin.. orang tunang..
kengkawan aku pun ramai yg naik pelamin .. ade gak yg tunang..
maaf tak dpat penuhi semua undangan.. meh aku senaraikan ...

26 may :
Arin (jiran sebelah umah kat kg) ni wajib balik. mak pun dah tepon bnyk kali.

27 may :
Lyn (opismate) sori lyn jauh sngat kelantan. n then time tuh kat kg lagi.
Cik Ayu (client) sori cik ayu tak dpt pegi. thanks ingat kat saya.
Suhaimah (utm) kelantan gak..

1 June :
Yana my besfren kt utm.. mintak maaf banyak2 planing awal tak menjadik... sorri banget.. nanti aku kasik hadiah cam ko mintak ekk..

3 june:
Azrul (utm geng) tunang.. budak ni kalau tak kantoi haram nak bg tau aku.. dah kantoi baru nak ajak. dah kawin anak satu kunun. hamek ko kantoi gak ngan aku. time kasih sal :D

9 june:

ita (kawan dari kecik) wajib balik kg gak ni.. bulan 4 ari tuh mak dia dah sound aku suh balik. dia pun dah pesan siap suh ade mlm dia nikah..

Odah tunang. sorri od majlis ko clash ngan kawan aku kat kg. tak dapat nak nengok ko tesiput siput malu tunggu bakal mak mentua sarung cincin hehehehe..


Dalam kebizian ngan keje aku kena gak amik cuti nak balik kg tuk majlis yg wajib hadir tuh.. sib baik dah infom awal awal ngan bos..

owh ye lupa plak kat "Ba ngan fakrul" yang naik pelamin gak hujung minggu nih..

uwarghhhhhhhhh asal sume orang kawin nih...
Bila plak turn aku ekk huhuhuh

anyway Selamat pengantin baru buat sume kengkawan yg nak naik pelamin. Selamat menempuh alam rumah tangga.. semoga berbahagia sehingga akhir hayat.. *** biasa la ucapan standard :D
mana yg majlis blan 6 tuh kira ucapan in advance la hehehhe

pada yg nak tunang pun selamat gak aku ucapkan.. kata org betunang ni darah manis betul ke ekk??? sape penah rasa yer ? hehehhehe

k cau cincauuuuuu.. yeahhh sok aku cuti 2 hari... tp cuti pun kena bawak balik kerja gak uwarghhhhh...

10 comments:

Kak Jie said...

Ni mcm entry utk sebulan ke ni...wa'aaaa....kebizian terlampau tu!

nanie said...

huhuhu...
yatt..
ko kene tambah lg 1 invitation kawen...
jenet bdk dorm kite tuh kawen wiken nih...
ko ingt tak jenet lg?
die jemput aku gune sms...
die ade jemput ko tak?
tp aku xleh g sbb time tuh aku blk pilah...
hehhehe

MZ said...

samat berbizian.

YatT'S said...

kak jiee nanti ade entry menyusul ikut turutan kenduri kawin yg sy pegi hehehehh


nanie ermm aku baru tau ari sabtu malam nurul foward sms janet.. aku kan dah tukar nombor tepon. ramai dak2 ni tak tau nombo baru aku. tapi aku tak pegi gak sebab ari tuh aku kat kg lagi petang baru smpai kl.

mz.. huhuh tepaksa la..

tehbunga said...

tehbunga kenyang la biler masuk blog 'tehbunga' ni..haa..haaa...
ada ambik class khas ke..ajor le camne nak wat cake topping?

YatT'S said...

tehbunga..

sekali je pegi blajar selebeh nye berdasarkan permerhatian n percubaan.. search kat internet cara nak deco cake nih.. pastuh ade beli buku gak :D

romzi seli said...

yatt,

sama ler kita bz, abg pun lagi bz ni... menjelang big day... doa2kan kali abg menjadi dan berkekalan...

pasal tunang darah manis tu, no komen ler... abg dulu tunang gak, takder manis sangat darah tu, payau je rasa... hehehe.... biasalah tu, orang tua tak nak over2 masa tunang...

well, happy selalu...

YatT'S said...

senior..

alhamdulillah dah dekat ekk..
insyaallah moga kali ni sume berjalan lancar n jodoh berkekalan ke akhir hayat..

bab darah tuh dah penah rasa ke huhuhu bahaya ni cam draculla plak..

ehh nanti ni tunang ke kawin terus.. kalau kawin tuh jgn lupa ajak orang ekk heheheh nak nyibuk gak tuh :D

13may said...

alaaaa...bizi plak....

ingat baru ajer nak pi ajak makan satay...

hahha:p

YatT'S said...

13May :P poyo je muahahahha